Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Babišovo hnutí ANO, ČSSD a Piráti potvrdili svůj totální podraz na voliči a pohrdání demokracií i občany.

Aktualita

Radim Fiala: Babišovo hnutí ANO, ČSSD a Piráti potvrdili svůj totální podraz na voliči a pohrdání demokracií i občany.

Ukazuje se, že jediným uskupením, které opravdu prosazuje a hájí demokracii a právo občanů rozhodovat, je hnutí SPD. Ostatní strany totiž chtějí institut referenda naprosto vykastrovat, aby občané neměli právo rozhodovat o ničem důležitém a aby bylo kvůli téměř nesplnitelným podmínkám prakticky nemožné, aby mohli hlasovat.

Babišovo ANO, ČSSD i Piráti mají plná ústa demokracie, přitom se smějí a plivou občanům přímo do tváře a demokracie a referendum v jejich pojetí má být naprosto impotentní.

Úprava, na níž se shodují ANO, ČSSD a Piráti, předpokládá, že k vyvolání referenda by bylo nutných nejméně 450 tisíc podpisů (Například v osmimilionovém Švýcarsku stačí žádost 50 tisíc voličů). V referendu by nebylo možné měnit ústavu ani hlasovat o vystoupení z EU nebo z NATO. Výsledek všelidového hlasování by byl závazný, pokud by na položenou otázku odpověděla kladně nejméně čtvrtina ze všech voličů, čili asi dva miliony obyvatel. To je pro nás naprosto nepřijatelné!

Takže milí přátelé a spoluobčané, sami vidíte, že podle Babišova ANO, ČSSD a Pirátů jste nesvéprávní jedinci, kteří nemají mít právo rozhodovat o nejdůležitějších otázkách. O vstupu do EU jste hlasovat mohli, ale o vystoupení z EU hlasovat nesmíte! Premiér Babiš Vám to ve spolupráci s ČSSD, Piráty a ODS nedovolí!

Návrh SPD počítá s tím, že k vyvolání referenda by stačilo 100 000 podpisů voličů, přičemž lidé by mohli hlasovat takřka o všem, i o ústavě a zrušení Senátu (Výjimkou jsou jen ústavně zaručená práva a svobody a soudní rozhodnutí) a jeho výsledek by byl platný a závazný bez ohledu na účast.

Přátelé a spoluobčané, podpořte prosím ve volbách hnutí SPD. My jediní vás považujeme za svéprávné bytosti, které mají právo rozhodovat o své budoucnosti a osudech naší krásné vlasti.

https://www.novinky.cz/…/500520-ano-cssd-a-pirati-se-shodli…

2019-03-24T14:55:30+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0