Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Babišova vláda předvádí v přímém přenosu svou nekompetentnost řídit tuto zemi.

Aktualita

Radim Fiala: Babišova vláda předvádí v přímém přenosu svou nekompetentnost řídit tuto zemi.

Představitelé vládní koalice ANO a ČSSD se trapně hádají, kdo může za to, že se rodičovská od příštího roku nezvedne 280 tisícům příjemcům rodičovské. Babiš to hází na Hamáčka, Maláčová zase na Schillerovou. Čert, aby se v tom vyznal… Faktem ale je, že vláda ANO, ČSSD a KSČM podvedla rodiče s dětmi a řádné pracující lidi. Původně slibovali navýšit rodičovský příspěvek z 220 tisíc na 300 tisíc u všech dětí do čtyř let, ale zástupci koalice se teď na jednání nakonec shodli na růstu příspěvku pro rodiče dětí narozených až po 1. lednu 2020! To hnutí SPD má na rozdíl od této vlády v programu velmi výraznou finanční pomoc pracujícím rodinám s dětmi.

Co je ale ještě horší, to je neadresnost této dávky. Opět se podporují také takzvaní nepřizpůsobiví. Vláda totiž odmítla návrh SPD, aby se vyplácení příspěvku podmínilo pracovní minulosti jednoho z rodičů a podmínkou čistého trestního rejstříku bez úmyslných trestných činů. Ale i samotné odložení je od vlády Andreje Babiše pěkný podraz, protože řada rodičů již kalkulovala se slíbenou zvýšenou částkou.

Hnutí SPD má v programu velmi výraznou finanční pomoc pracujícím rodinám s dětmi. Pro tyto rodiny s dětmi máme připravené výrazné slevy na dani z příjmu – 50 % u prvního dítěte, 60-70 procent u dvou dětí a rodina se třemi a více dětmi nebude platit žádnou daň z příjmu. Samozřejmě by platila námi navrhovaná podmínka, že alespoň jeden z rodičů pracuje a čistý trestní rejstřík bez úmyslných trestných činů. Stejně tak chceme zavést i výhodné novomanželské půjčky i podporu bydlení a další věci – opět podmíněné pracovní minulosti jednoho z rodičů a podmínkou čistého trestního rejstříku bez úmyslných trestných činů.

My na rozdíl od Babišovy vlády ANO, ČSSD a KSČM pracující rodiny s dětmi podporujeme, protože děti jsou naše budoucnost, víme, jak náročné je děti vychovávat i zajišťovat jim nutné potřeby a bez nových dětí může náš národ zaniknout a mohou převládnout imigranti. Taktéž by nemuselo být na důchody. Volte prosím hnutí SPD a situace Vaší rodiny se výrazně zlepší! S námi bude DOOPRAVDY líp!

Co si o tom myslíte Vy?

https://ct24.ceskatelevize.cz/…/2768231-komu-se-zvysi-rodic…

2019-03-25T10:44:12+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0