Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Francouzský prezident Emanuelle Macron předvádí aroganci západních diktátorských elit v praxi.

Aktualita

Radim Fiala: Francouzský prezident Emanuelle Macron předvádí aroganci západních diktátorských elit v praxi.

Poté, co byla 63letá seniorka vážně zraněna po brutálním zásahu francouzské policie proti demonstraci žlutých vest, prohlásil, že doufá, že seniorka dostane rozum… My naprosto jasně odsuzujeme jakékoli násilí a zvláště brutální násilí francouzské policie, která mnohdy zasahuje proti pokojným demonstrantům. Společně se musíme postavit proti diktatuře sluníčkářských elit.

Kdyby se něco podobného stalo v Rusku, hned by se seběhli všichni lidskoprávní aktivisté a křičeli by něco o porušování lidských práv. Ale protože lidi nechává mlátit „liberální demokrat“ Macron, je ve zkorumpovaných médiích většinou ticho po pěšině. Na takovýto Západ, kde jsou lidé zavíráni do vězení a mláceni jen kvůli svým názorům, patřit nechceme. Již zhruba dva tisíce lidí utrpěly zranění, někteří lidé velmi vážná, někteří například přišli o oko…

Prosím podpořte nás ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května a společně s Marine Le Penovou, Mattem Salvinim a dalšími vlastenci se postavíme proti diktatuře sluníčkářckých elit.

https://tv.idnes.cz/…/zena-zraneni-demonstrace-policie-macr…?

2019-03-26T15:37:18+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0