Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Podle exkluzivního průzkumu pro TV Prima většina českých občanů nesouhlasí s manželstvím homosexuálů a s adopcí dětí homosexuály.

Aktualita

Radim Fiala: Podle exkluzivního průzkumu pro TV Prima většina českých občanů nesouhlasí s manželstvím homosexuálů a s adopcí dětí homosexuály.

Doufejme, že ve sněmovně zvítězí zdravý rozum, protože manželství je pouze pro muže a ženu a je zárukou předávání nového života a výchovy dětí. Proto musí být klasické manželství a tradiční rodiny státem všestranně privilegovány a chráněny. Souhlasíme, aby manželství muže a ženy bylo ústavně zakotveno podobně jako v Maďarsku.

Proto pro pracující rodiny s dětmi máme v SPD připravené výrazné slevy na dani z příjmu (40 procent u prvního dítěte a 70 procent u dvou dětí) a rodina se třemi a více dětmi, kde alespoň jeden z rodičů pracuje a bude mít čistý trestní rejstřík, nebude platit žádnou daň z příjmu. Stejně tak chceme zavést i výhodné novomanželské půjčky a podporu bydlení.

Klasická rodina je pro děti vzor a získávají v ní společenské návyky a socializují se. Když nebudou fungovat rodiny, nebude fungovat ani stát. Proto je rodina tak důležitá, a proto sluníčkáři, kteří chtějí rozbít náš národní stát, chtějí rozbít i rodiny.

My považujeme sexuální orientaci plně za soukromou věc každého člověka a je absurdní nahrazovat přírodu či Boha zákonem. Muž bude mužem vždy a žena ženou. Muž dítě neporodí a žena dítě bez muže nezplodí. Biologického tátu ani mámu druhá máma či pseudotáta nenahradí.

Je naprostý fakt doložený tisícero studiemi, že dítě, které postrádá mužský nebo ženský vzor, je svým způsobem postižené a nechává to na něm zásadní stopy. Výkřiky o tom, že rodina dvou slušných mužů je lepší než otec a matka alkoholici, je demagogie. Alkoholik či feťák může být a mnohdy je i homosexuál, stejně jako heterosexuál. Všechny relevantní studie vám potvrdí, že pokud jsou děti v přirozené vlastní rodině, a to třeba i v holobytě, tak ta rodina pro ně bude vždy lepší než jakákoli sebeluxusnější náhražka.

Hnutí SPD bývá sluníčkáři schválně nepravdivě označováno za homofobní. To ale není pravda. Politiku ohrožující životy homosexuálů totiž ve skutečnosti podporují paradoxně sluníčkáři. Ptáte se proč? Protože otevírají dveře masové muslimské imigraci. V islámu je dle práva šáría homosexualita trestána smrtí. To my samozřejmě naprosto odmítáme.

Žádnou diskriminaci homosexuálů ani heterosexuálů neprosazujeme. Říkáme jasně a konzistentně, že nehodláme nikomu mluvit do toho, co a s kým dělá ve své ložnici. Kdo co dělá doma pod peřinou, pokud to není nezákonné a nikoho to nepoškozuje, není starostí státu.

Čili my v SPD nejsme homofobní. A mnoho homosexuálů manželství pro homosexuály neprosazuje a řada z nich nám říká, že tyto požadavky sluníčkářských aktivistů na ně vrhají negativní světlo. Navíc, jak bylo řečeno, politiku, která může vést k vyvražďování homosexuálů, fakticky prosazují sluníčkáři. Islám likviduje homosexuály stejně tak, jak to dělali nacisté. Čili my naopak chráníme homosexuály a všechny ostatní skupiny včetně žen, židů i křesťanů, aby nebyli utlačováni islámem.

https://prima.iprima.cz/…/22-3-2019-velke-zpravy-cesi-jsou-…

2019-03-26T15:42:41+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0