Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je šokující. Lékař imigrantského původu Farid S. omítl v Rumburku přijmout pacienta, který následně zemřel!

Aktualita

Radim Fiala: To je šokující. Lékař imigrantského původu Farid S. omítl v Rumburku přijmout pacienta, který následně zemřel!

Když záchranáři loni v srpnu přivezli do Lužické nemocnice v Rumburku pacienta, lékař Farid S. ho odmítl převzít. Záchranáři, kteří muže přivezli, vylíčili, že je doktor slovně napadal a vyhrožoval jim. Pacient pár dní nato zemřel. My odmítáme přijímání imigrantů z kulturně odlišných oblastí, především z těch muslimských. V praxi vidíme, jaké to přináší problémy. Takoví lidé by u nás neměli ani léčit.

Lékař nyní čelí obžalobě z neposkytnutí pomoci a z nebezpečného vyhrožování. Podle obžaloby se začal rozčilovat, jaké pacienty mu tam vozí, řval na záchranáře, vztekle po nich hodil zdravotnickou dokumentací přivezeného pacienta a odešel. Záchranáři volali nadřízenému, aby jim pomohl. Ten se obrátil na primáře rumburské interny a ten na příjem.

Lékař přišel znovu, ale podrážděný byl prý ještě víc. Konflikt se vyostřoval. Doktor na záchranáře opět křičel, vyhrožoval a přitom si prý prstem přejel po krku. Pacienta se nakonec ujal jiný lékař a senior byl hospitalizován. Jeho zdravotní stav byl však natolik vážný, že po třech dnech v nemocnici zemřel…

My odmítáme přijímání imigrantů z kulturně odlišných oblastí, především z těch muslimských. Takoví lidé by u nás neměli ani léčit. V praxi vidíme, jaké to přináší problémy. Co si o tom myslíte Vy?

https://www.idnes.cz/…/lekar-pacient-odmitl-osetrit-zachran…

2019-03-27T15:37:32+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0