Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Gratulujeme našemu kamarádovi, italskému ministru vnitra Matteo Salvinimu, že prosadil, že občané mají právo se bránit proti zločincům se zbraní v ruce v případě vloupání či napadení.

Aktualita

Radim Fiala: Gratulujeme našemu kamarádovi, italskému ministru vnitra Matteo Salvinimu, že prosadil, že občané mají právo se bránit proti zločincům se zbraní v ruce v případě vloupání či napadení.

Práva občanů na sebeobranu a práva obětí před agresorem jasně hájí i hnutí SPD a odmítá snahy Evropské unie omezit držení zbraní v České republice.

Pokud chcete, abyste se ve své zemi, ve svém bytě, domě či na ulici mohli cítit bezpečně, volte hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května! Společně s Mattem, Marine Le Penovou a dalšími vlastenci zabráníme, aby Vám Brusel sebral Vaše zbraně a Vaše právo na sebeobranu!

Souhlasíme s Matteem, že „právo občanů na sebeobranu je svaté.“ Italské soudy mají podle novely vždy považovat za přiměřené, pokud se v případě vloupání nebo napadení oběť útočníkovi brání se zbraní v ruce. Tuto změnu dlouhodobě prosazovala vládní strana Liga Mattea Salviniho, který je společně s hnutím SPD v hnutí Evropa národů a svobody.

Dále novela zákona zvyšuje tresty za vloupání, narušení domovní svobody a krádež. Též nově ruší možnost, aby lidé, kteří v sebeobraně zraní útočníka, byli nuceni zaplatit mu bolestné.

Hnutí SPD prosazuje, aby se kriminalita nevyplácela. Chráněna musí být oběť, nikoli agresor a zločinec! Občané mají právo se bránit! Pokud chcete, abyste se ve své zemi, ve svém bytě, domě či na ulici mohli cítit bezpečně, volte hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května! Společně s Mattem, Marine Le Penovou a dalšími vlastenci zabráníme, aby Vám Brusel sebral Vaše zbraně a Vaše právo na sebeobranu!

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Salvini-uraduje-Italie-ro…

2019-03-29T14:55:36+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0