Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je europropaganda jak za bolševika. A za Vaše peníze!

Aktualita

Radim Fiala: To je europropaganda jak za bolševika. A za Vaše peníze!

Vysoké školy, s rektorem Univerzity Palackého v Olomouci Jaroslav Millerem v čele, chtějí jezdit přímo za lidmi a vysvětlovat jim, jak je Evropská unie super, dávat jim o ní „objektivní informace“ a také chtějí bojovat proti „dezinformacím“ – to znamená, že chtějí potlačovat názory kritické k EU. Univerzity zakládají taky projekt EUforka, který bude o unii šířit informace na sociálních sítích. Je neuvěřitelné, že propagandu unie mají šířit univerzity placené z veřejných financí. Je to jak kulturní revoluce za „Velkého Maa“ v Číně.

Pokud chcete žít ve svobodné, bezpečné zemi, která se ubrání před islamizací, pokud nechcete diktaturu Bruselu a pokud nechcete, aby vám vládli lidé jako Juncker, Macron či Merkelová, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu.

Pokud chtějí univerzity šířit objektivní informace o Evropské unii, tak mám pro ně několik námětů. Například, že šéf Evropské komise Juncker je opilec. Že Evropská unie způsobila migrační krizi a Schengenským systémem podpořila politiku kolektivní nezodpovědnosti, kdy nikdo nehájil hranice před invazí nelegálních imigrantů.

EU dle německého ministerstva spravedlnosti rozhoduje zhruba o 84 procentech zákonů v národních státech, jedná se tedy o centralistickou diktaturu. Dalším objektivním faktem je, že v Evropské unii nemůže fungovat demokracie, protože EU postrádá evropský démos neboli politický národ, lid. Dalším faktem je, že Evropská unie je diktaturou nevolených byrokratů. Způsob přijímání předpisů EU funguje tak, že je vymýšlí a předkládají nevolení úředníci z Evropské komise. Schvalují je pak zástupci vlád v Radě EU. To je jasné porušení rovnováhy moci, kdy zástupci exekutiv schvalují legislativu. Navíc drtivou většinu směrnic předjednávají a schválí úředníci takzvaného COREPERu, opět byrokrati. Jakápak řeč o demokracii?

Evropská unie je pod silným lobbistickým vlivem George Sorose – víme, že unikl seznam europoslanců, které má pod palcem.

Dalším nepochybným faktem, o kterém by třeba mohly univerzity informovat je, že euro je politickým nikoli ekonomický projekt, který prosperitě evropských států nepomáhá, naopak přinejmenším Řecku, Španělsku, Portugalsku či Itálii škodí. Eurozóna není optimální měnovou zónou. Vstupem do eurozóny bychom museli vstoupit do bankovní unie EU, kdy bychom museli ručit za krachující evropské banky a také bychom museli vstoupit do ESM, Evropského stabilizačního mechanismu, kdybychom museli platit za krachující státy eurozóny.

Nepochybný fakt také je, že existují evropské státy, které nejsou členy EU, a prosperují. V Evropské unii nejsou například Švýcarsko, Island, Norsko, Monako, Andorra, San Marino, Lichtenštejnsko. My nejsme izolacionisté. Chceme dobrovolnou spolupráci suverénních rovnoprávných zemí. Vzorem nám může být třeba Evropské sdružení volného obchodu (EFTA), jehož členy jsou Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko a Island. Tato organizace napomáhá obchodní spolupráci těchto zemí, ale neuzurpuje si jejich suverenitu.

Dalším nezpochybnitelným faktem je, že Evropská unie podporuje politiku masové imigrace, neomarxismu, genderu a multikulturalismu, což dokazují i její oficiální dokumenty (podpora imigrace, rezoluce podporující afrikanizaci Evropy, kvóty…)

Obávám se, že ale univerzity tato objektivní fakta šířit nebudou. Budou šířit neomarxistickou propagandu o světlých zítřcích s Bruselem a o tom, jak český důchodce bude trávit svůj důchod ve vile v Portugalsku… Univerzity byly dříve prostorem pro svobodu a diskusi, nyní se stávají nástrojem totality. Naprosto obracejí pravdu i pojmy dle vzoru Orwella. “Svoboda je otroctví. Lež je pravda a pravda je lež. Demokracie je diktatura Bruselu…”

Pokud chcete žít ve svobodné, bezpečné zemi, která se ubrání před islamizací, pokud nechcete diktaturu Bruselu a pokud nechcete, aby vám vládli lidé jako Juncker, Macron či Merkelová, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu.

https://archiv.ihned.cz/c1-66547000-prohravame-se-lzi-polit…?

2019-04-03T10:38:58+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0