Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: V praxi se potvrzuje nenávistná a netolerantní podstata islámu a islámského práva šáría.

Sultanát Brunej zavádí vládu islámu do praxe: homosexualita a odpadnutí od víry či urážka proroka Mohameda je tam trestáno smrtí. Hnutí SPD odmítá šíření nenávistné islámské ideologie a práva šáría v České republice, a proto v této souvislosti již předložilo do sněmovny návrh zákona zakazující propagaci nenávistné ideologie a islámského zahalování.

Připomeňme jen, že homosexualita se může trestat smrtí v dalších islámských zemích: Íránu, Saúdské Arábii, Jemenu, Nigérii, Súdánu a Somálsku. Mauritánie sice umožňuje odsoudit osobu k ukamenování, ale zároveň v ní platí moratorium na tresty smrti.

Hnutí SPD bývá sluníčkáři označována za homofobní. To ale není pravda. Politiku ohrožující životy homosexuálů totiž ve skutečnosti podporují paradoxně sluníčkáři. Ptáte se proč? Protože otevírají dveře masové muslimské imigraci. V islámu je dle práva šáría homosexualita trestána smrtí. To my samozřejmě naprosto odmítáme.

Žádnou diskriminaci homosexuálů neprosazujeme. Kdo co dělá doma pod peřinou, pokud to není nezákonné a nikoho to nepoškozuje, není starostí státu. Manželství je ale pouze pro muže a ženu, manželství dvou mužů či dvou žen je nesmysl. Pouze manželství muže a ženy dokáže plodit a vychovávat řádně děti. Proto by měl stát rodinám s dětmi ekonomicky pomáhat.

Problémem také je, že vedení českých muslimů (Muneeb Alrawi, Vladimír Sáňka) je napojeno na mešity v Saúdské Arábii. Tato země hlásá pravověrnou, tedy nenávistnou podobu islámu.

Pokud nechcete, aby naše země byla islamizovaná a pokud chcete, aby byla bezpečná a svobodná, volte prosím ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května hnutí SPD!

2019-04-03T13:42:49+02:00