Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Islámský terorismu a strach z teroristických útoků se bohužel stává běžnou součástí života v západní postupně islamizované Evropě.

Aktualita

Radim Fiala: Islámský terorismu a strach z teroristických útoků se bohužel stává běžnou součástí života v západní postupně islamizované Evropě.

Francouzská policie zadržela dva muže podezřelé z přípravy útoku na školku či policistu. Teroristé se neštítí vraždit ani malé děti! My si na terorismus a útoky imigrantů nechceme zvykat! Nechceme, abychom se báli vyjít na ulici, na letiště či do metra s obavou, že nás muslimský terorista zastřelí, pobodá, vyhodí do vzduchu či přejede autem! Pokud si na to také nechcete zvykat, přijďte k volbám 24. a 25. května, které jsou de facto referendem o EU a o imigraci!

Případem obou dvacetiletých mužů se prokuratura začala zabývat 22. března a později dvojici zadržela policie v Paříži. První ze zadržených se přiznal, že měl v úmyslu spáchat útok na školku v departementu Seine-et-Marne v oblasti Ile-de-France nebo na příslušníka policie, kterého osobně znal.

Německo i západní Evropa se islamizují. Vznikají tam imigrantské no-go zóny a gehtta, kam se mnohdy ani policisté neodváží jít. Původní Evropané jsou vražděni a přepadávání imigranty. Lidé se bojí, zda nedojde k dalšími teroristickému útoku. Karel Schwarzenberg či muslimský starosta Londýna říkají, že si na teroristické útoky musíme zvykat jako na normální součást našich životů. My si na to nechceme zvykat! Nechceme, abychom se báli vyjít na ulici, na letiště či do metra s obavou, že nás muslimský terorista zastřelí, pobodá, vyhodí do vzduchu či přeje autem!

Pokud chcete, aby naše země nedopadla stejně jako západní islamizované země, volte prosím hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května. Společně s dalšími vlasteneckými a antiislamistickýmu stranami máme šanci ubránit Evropu, když nás podpoříte.

Náš kamarád a italský ministr vnitra Matteo Salvini již ukázal, jak umí zatočit s nelegálními imigranty, nelegální imigraci do Itálie prakticky zastavil. Stejně tak rakouští Svobodní zakazují propagaci politického islámu a zavírají nenávistné mešity. Nejsme v tom sami a máme silné spojence! Pokud nechcete, aby Vám vládli Merkelová, Juncker a Soros, přijďte k volbám 24. a 25. května, které jsou de facto referendem o EU a o imigraci!

https://www.novinky.cz/…/501623-obdivovatel-teroristy-si-ve…

2019-04-05T10:27:14+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0