Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Počet migrantů, většinou z arabského a islámského světa, zadržených při snaze dostat se nelegálně přes české území do Německa ale stoupl.

Zatímco v roce 2017 jich bylo 172, loni 191. Podle sluníčkářů tu prý žádní imigranti a uprchlíci nejsou… Hnutí SPD podporuje kontroly na našich hranicích, aby se sem nemohli dostávat žádní nelegální imigranti! Pokud chcete ubránit naši zemi před imigrací a islamizací, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD!

Velký podíl zadržených Syřanů, Afghánců nebo Iráčanů měla loni policie v Plzeňském kraji. Na dálnici D5 u Ostrova u Stříbra a za Plzní nedaleko Šlovic odhalila dva kamiony, ve kterých nelegálně cestovalo 35 cizinců. Dalších osm zadrželi policisté ve vlacích a autobusech mířících za hranice a na základě informací plzeňské policie bylo v Německu zajištěno auto s dalšími 16 uprchlíky.

Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás. Pokud chcete ubránit naši zemi před imigrací a islamizací, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD!

2019-04-06T10:22:20+01:00