Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Z toho je mi vážně zle. Někteří lidé na Západě mají asi vymyté sluníčkářské mozky.

Aktualita

Radim Fiala: Z toho je mi vážně zle. Někteří lidé na Západě mají asi vymyté sluníčkářské mozky.

Cestující v letadle zabránili deportaci devětadvacetiletého Somálce Yaquba Ahmeda, který společně se třemi kumpány před tím znásilnil 16letou dívku! Pokud nechcete, aby imigranti znásilňovali, přepadávali a vraždili i v naší zemi, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD!

Ahmed dělal scény a deportaci se bránil. Cestující se postavili na jeho stranu a odmítli si sednout, aby letadlo mohlo odstartovat. „Myslíte si, že hrozně křičel? Měli byste slyšet, jak jsem tehdy křičela já…Tak doufám, že se teď cítíte hrdí, že jste zastavili něco, na co jsem já čekala tak dlouho. Něco, díky čemuž bych se cítila trochu bezpečněji,“ vzkázala znásilněná žena cestujícím.

Je to pořád ta stejná písnička. Imigranti přepadávají, vraždí, znásilňují ženy a okrádají lidi. Sluníčkáři pak tvrdí, že u nás žádní imigranti nejsou a že to není problém…SPD již podalo do Sněmovny zákony na zákaz islámského zahalování na veřejnosti i zákaz propagace nenávistné muslimské ideologie. Podpořte prosím hnutí SPD ve volbách a nic takového se u nás stávat nebude.

Společně s dalšími vlasteneckými a antiislamistickýmu stranami máme šanci ubránit Evropu, když nás podpoříte. Náš kamarád a italský ministr vnitra Matteo Salvini již ukázal, jak umí zatočit s nelegálními imigranty, nelegální imigraci do Itálie prakticky zastavil. Stejně tak rakouští Svobodní zakazují propagaci politického islámu a zavírají nenávistné mešity. Nejsme v tom sami a máme silné spojence! Pokud nechcete, aby Vám vládli Merkelová, Juncker a Soros, přijďte k REFERENDU o EU a o imigraci 24. a 25. května!

https://tn.nova.cz/…/lide-zabranili-deportaci-migranta-to-v…

2019-04-08T14:04:02+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0