Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Je tu další důkaz, že kriminalita spojená s imigrací představuje hrozbu i pro Českou republiku a že se nás týká.

Aktualita

Radim Fiala: Je tu další důkaz, že kriminalita spojená s imigrací představuje hrozbu i pro Českou republiku a že se nás týká.

Probíhají účelové sňatky českých žen s muži, které chtějí úřady vyhostit z Německa. Němečtí policisté nyní vyšetřují rozsáhlý podvod, kdy Češky takto měly zlegalizovat stovky pobytů Kosovským Albáncům či Turkům. Je smutné, že se do této věci zapojují i občanky našeho státu. Občané, kteří napomáhají nelegální imigraci, by podle hnutí SPD měli být přísně trestáni. Pokud odmítáte nelegální imigraci a islamizaci Evropy, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu, které jsou REFERENDEM o EU a REFERENDEM o IMIGRACI!

iDnes.cz informoval, že celé to probíhá tak, že verbíři v Česku seženou dívky, které jsou ochotny se za peníze provdat za cizince. Konkrétně za ty, kterým hrozí vyhoštění ze země, například z Německa. Tam je pak dívka fiktivně zaměstnána. V Německu uzavřou fiktivní sňatek. Cizinec pak požádá o povolení k pobytu kvůli sloučení rodiny. Úřady jim ve většině případů vyhoví, cizinec tak není vyhoštěn. Odměna za podvod se nejčastěji pohybuje od 1 do 10 tisíc euro.

Občané, kteří napomáhají nelegální imigraci, by podle hnutí SPD měli být přísně trestáni.

Pokud odmítáte nelegální imigraci a islamizaci Evropy, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu, které jsou REFERENDEM o EU a REFERENDEM o IMIGRACI!

https://www.idnes.cz/…/manzelstvi-svatba-ziskani-obcanstvi-…

2019-04-09T10:09:36+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0