Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To už je vážně šílené, k čemu sluníčkářské podvolení islámu vede.

Radim Fiala: To už je vážně šílené, k čemu sluníčkářské podvolení islámu vede.

Německá dívka byla muslimskými dívkami šikanována během cesty do školy a když si na to její matka stěžovala, tak jí ředitel vzkázal, že pokud nechce být šikanována, měla by nosit muslimský šátek hidžáb! Sluníčkáři říkají, že u nás žádní imigranti nejsou. Ale my nesmíme dopustit, aby se něco takového, co se stalo Německu a západní Evropě, stalo i nám. Musíme zabránit imigrantské povodni. Stavit hráz až po povodni je pozdě! Pokud odmítáte, aby Česká republika byla islamizována stejně jako naše sousední Německo, volte prosím 24. a 25. května SPD ve volbách do Evropského parlamentu!

Šikana ze strany muslimů byla tak velká, že mladá dívka měla „obrovský strach jít vůbec do školy“. Když matka sdělila řediteli školy obavy o svou dceru, tak jí ředitel doporučil, aby si „dcera zakrývala vlasy šátkem“, pokud nechce být šikanována. „Vaše dcera nemusí říkat, že je Němka,“ řekl jí ředitel, „kromě toho jí můžete dát šátek“.

Ovšem v Německu to není ojedinělý případ šikany ze strany imigrantů na školách. Bild citoval jednoho otce z Bavorska, který řekl, že jeho syn a dcera se jednoho dne vrátili ze školy vyděšení, protože jim spolužák vyhrožoval, že jim odřízne hlavy, protože jsou křesťané. Jiná matka v Bonnu uvedla, že její dcera sdílela podobnou zkušenost: „Naše dcera a několik spolužáků ze třetí třídy bylo pod tlakem spolužáka. Byli strašeni slovy: „Vaši rodiče budou spáleni v pekle, pokud nebudou věřit v Alláha“. Náboženská šikana je obzvláště silná v Berlíně, kde mnoho škol má vysoké procento studentů z rodin migrantů.

V roce 2018 informovala skupina berlínských učitelů o náboženské šikaně, kdy německý student může být šikanován i za to, že si na oběd přinese šunkový sendvič, protože vepřové islám zakazuje. Německo se islamizuje. Právo šáría se niž postupně začíná stávat součástí německého práva a některé soudy podle něj rozhodují!

Sluníčkáři říkají, že u nás žádní imigranti nejsou. Ale my nesmíme dopustit, aby se něco takového, co se stalo v Německu a západní Evropě, stalo i u nás. Stavit hráz až po povodni je pozdě! Pokud odmítáte, aby Česká republika byla islamizována stejně jako naše sousední Německo, volte prosím 24. a 25. května SPD ve volbách do Evropského parlamentu!

2019-04-09T22:22:53+02:00