Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Situace v islamizovaném sluníčkářském Švédsku je už naprosto šílená a neudržitelná.

Tato skandinávská země přijímá s otevřenou náručí zpět džihádistické bojovníky, kteří bojovali za Islámský stát, a současně stíhá bezbranné důchodce, kteří kritizují islamizaci a masovou imigraci do Švédska! Nesmíme si myslet, že se nás toto netýká. Islámská zvěrstva se dějí i kousek od našich hranic v sousedním Rakousku a Německu a sami jsme zažili snahu Evropské unie a neziskovek nacpat nám sem islámské imigranty. Musíme být stále na stráži a bránit naši zemi. Pokud nechcete, aby naše země byla islamizována a pokud chcete, aby v naší zemi bylo bezpečno, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD!

Mnoho džihádistů ze Švédka si s sebou do Islámského státu vzalo své rodiny, včetně malých dětí. Nedávno vysílala švédská média domácí video, které natočila o svém džihádistickém životě švédsky mluvící rodina, která vycestovala ze země a připojila se k ISIS. V jedné scéně matka cvičí střelbu, zatímco otec ochotně vysvětluje dětem: „Teď se podíváme na maminku, jak dělá džihád.“ V domácím videu je také scéna, jak manželka střílí z pušky, a radostně přitom vykřikuje: „To bylo super!“ a „Alláhu Akbar“.

V jiné scéně je otec připravující se do boje a vyprávějící svým malým dětem – synovi a dcerce – o tom, jak vzal vysílačku „nevěřícímu“, kterého střelil do hlavy a zabil. Malý chlapec vysvětluje otci, jak má nejlépe využít střelivo pro svou útočnou pušku a prosí jej, aby se k němu mohl připojit, ale matka mu říká, že jeho otec si stále myslí, že je na to „příliš mladý“. Vypravěč ve videu vysvětluje, že mnoho dětí z takových ISIS rodin se vrátilo do Švédska se svými rodinami a chodí do švédských škol a školek. Rodina ve videu je jednou z nich.

Švédský odborník na terorismus Magnus Ranstorp nedávno varoval Švédsko před přijetím nejen teroristů ISIS, ale i jejich manželek a dětí, které podle něj také představují bezpečnostní riziko: „Ženy nejsou nevinné oběti a existuje také velká skupina dětí ISIS… Od osmi nebo devíti let byli posíláni do táborů pro indoktrinaci, kde se naučili bojové techniky a jak se zachází se zbraněmi. Někteří z nich se naučili zabíjet… jejich identita bude navždy spojena s jejich zkušenostmi z ISIS a skutečností, že jejich otec i matka bojovali za ISIS.“

Není pak překvapením, že se Švédové ve své zemi cítí stále méně bezpečně. Podle nové Zprávy o národní bezpečnosti vydané Švédskou národní radou pro prevenci kriminality mají čtyři z deseti žen strach chodit ven samotné.

Zatímco Švédsko vítá islámské vrahy, důchodce, kteří se obávají o svou bezpečnost, neváhá stíhat! Sedmdesátiletá důchodkyně byla obviněna za to, že napsala na Facebook: „Jsme pořád ještě ve Švédsku, nebo jsme už naši zemi přeměnili na zatracené muslimské monstrum?“ To samé Švédsko odmítá udělit azyl křesťanům či homosexuálům, kteří z islámských zemí prchají před pronásledováním či hrozbou zabití!

2019-04-10T08:44:36+02:00