Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Německo potvrzuje svou islamizaci.

Radim Fiala: Německo potvrzuje svou islamizaci.

De facto totiž legalizovalo islámské právo šáría, když Spolkový soudní dvůr vydal rozhodnutí, že nový zákon, který zakazuje dětské sňatky, může být protiústavní, protože všechna manželství, včetně sňatků uzavřených podle práva šaría, jsou chráněna Ústavou (Grundgesetz). Pokud nechcete, by naše země byla stejně islamizovaná jako země západní Evropy, podpořte prosím hnutí SPD.

Rozhodnutí soudu prakticky otevírá v Německu dveře legalizaci dětských sňatků uzavřených podle práva šaría a je jedním z rostoucího počtu případů, kdy německé soudy podporují vytvoření paralelního islámského právního systému v zemi.

Případ, kterým se soud zabýval, se týká 14leté syrské dívky, která se v Sýrii vdala za svého 21letého bratrance, a následně spolu přišli do Německa na vrcholu migrační krize v srpnu roku 2015. Soud rozhodl, že manželství je platné, protože bylo uzavřeno v Sýrii, kde jsou podle práva šaría dětské sňatky povoleny. Tento rozsudek tak v Německu fakticky legalizoval manželství podle práva šaría.

My naprosto odmítáme, aby se zrůdné islámské praktiky zavlekly do Evropy a do naší země. Volte prosím SPD ve volbách do Evropského parlametnu 24. a 25. května a společně s dalšími vlasteneckými stranami ubráníme Evropu před islamizací.

2019-04-11T18:16:56+02:00