Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Dobrá zpráva. Ve Finsku velmi uspěli vlastenci ze Strany Finů, která je pro vystoupení z Evropské unie a proti imigraci.

Aktualita

Radim Fiala: Dobrá zpráva. Ve Finsku velmi uspěli vlastenci ze Strany Finů, která je pro vystoupení z Evropské unie a proti imigraci.

Získali 17,5 procenta jen velmi těsně za vítěznými sociálními demokraty. Straně Finů gratulujeme a věříme, že po volbách do Evropského parlamentu, které jsou 24. a 25. května, se společně zbavíme diktátu Bruselu a zabráníme masové imigraci a islamizaci Evropy! Pojďte nám prosím pomoci a společně to dokážeme!

Ukazuje se, že lidé po celé Evropě začínají mít čím dál tím víc dost diktátu sluníčkářského Bruselu a islamizace svých zemí. Lidé si chtějí vzít své země zpět z rukou neomarxistů a globalistů.

Sluníčkáři se už také začínají bát úspěchu vlastenců v eurovolbách, protože vlastenecké strany budou moci udělat v Bruselu zemětřesení. Euroskeptické strany po volbách do Evropského parlamentu posílí a protiimigrační Liga italského ministra vnitra a našeho kamarád Mattea Salviniho by se dokonce mohla stát druhou nejsilnější stranou europarlamentu. Proto je třeba, abyste přišli k volbám do Evropského parlamentu 24. a 25. května! Pokud nechcete, aby Vám vládli Juncker, Merkelová či Macron, dejte prosím hlas hnutí SPD a společně s dalšími vlasteneckými stranami je pošleme, kam patří… Na politický hřbitov.

Naši nepřátelé se tohoto úspěchu bojí a šíří nesmysly v tom smyslu, že by odpůrci EU neměli jít k eurovolbám a že stejně nic nezmění. Právě naopak! Z historie víme, že Palacký a spol. ve starém Rakousku uplatňovali neúspěšnou politiku pasivní rezistence, tedy nenastoupili do vídeňského parlamentu. Tím ale vůbec nemohli nic ovlivnit a ničemu nepomohli. Později uznali, že to byla chyba, a ve vídeňském parlamentu zaujali místa a prosadili dílčí úspěchy pro český národ, který mohl sílit, rozvíjet a dojít k plné nezávislosti v roce 1918. I my chceme blokovat v europarlamentu nesmysly do té doby, než se nám podaří Evropskou unii zrušit a domluvit dobrovolnou a rovnoprávnou spolupráci evropských národů.

Stejně tak je nesmysl, že v Evropském parlamentu nic neprosadíme. Naopak. Sluníčkáři se právě bojí, že euroskeptici v eurovolbách výrazně posílí. Hnutí SPD je součástí širokého vlasteneckého proudu hnutí Evropa národů a svobody, kam právě patří Liga našeho kamaráda Salviniho, rakouští Svobodní (FPÖ), kteří jsou v rakouské vládě, Národní shromáždění Marine Le Pen, která může být příští francouzskou prezidentkou, dále Strana pro svobodu Geerta Wilderse či Vlámský zájem, který patří k nejsilnějším belgickým stranám. Ale to není vše. Mimo naše hnutí MENF jsou i jiné vlastenecké síly jako německá AfD (které se bojí Merkelová), Orbánův Fidesz, polský PiS, Švédští demokraté, Strana Finů…

Takže přátelé, přijďte k volbám do Evropského parlamentu, protože nyní jsou tyto volby opravdu rozhodující a nyní máme šanci otřást Bruselem. Pokud nechcete, aby Vám vládli Juncker, Merkelová či Macron, dejte prosím hlas hnutí SPD a společně s dalšími vlasteneckými stranami je pošleme, kam patří… Na politický hřbitov.

https://www.novinky.cz/…/502522-volby-ve-finsku-vyhrali-o-p…

2019-04-16T22:17:07+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0