Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Italská a německá tajná služba varují, že Evropu čeká další migrační vlna, píše rakouský server Krone.at.

Podle italské služby je navíc mezi těmi, kteří se snaží dostat do Evropy, mnoho islámských extremistů. Pokud chcete zabránit islamizaci naší země i Evropy, volte 24. a 25. května hnutí SPD! Společně s rakouskou FPÖ, Ligou Mattea Salviniho ši Marine Le Pen ubráníme Evropu před islamizací a diktátem Bruselu!

Německo hlásí, že od začátku letošního roku prudce vzrostl počet Nigerijců, kteří podali žádost o azyl. V prvních třech měsících požádalo o azyl v Německu 3923 Nigerijců, v loňském prosinci to přitom bylo 554.

„Existuje konkrétní nebezpečí humanitární krize v Libyi, které chceme odvrátit za každou cenu. Vedeme rozhovory se všemi silami v Libyi. Je důležité udělat vše, co je v našich silách, abychom stabilizovali zemi, jež je životně důležitá pro severní Afriku, Blízký východ, Středomoří a EU,“ uvedl italský premiér Giuseppe Conte.

Schengen je jednou z příčin migrační krize a zavedl princip kolektivní nezodpovědnosti, kdy jednotlivé státy nechali procházet přes své území imigranty poté, co oni překonali vnější hranice EU, které Řecko a Itálie i agentura Frontex střežily jen velmi laxně. Vnější hráz neexistovala, imigrantská záplava se tedy šířila po Evropě. Pokud nefunguje vnější hráz, musíme mít svou vlastní národní hráz.

Musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás. První ukázky toho jsme již zaznamenali.

Společně s dalšími vlasteneckými a antiislamistickýmu stranami máme šanci ubránit Evropu, když nás podpoříte. Náš kamarád a italský ministr vnitra Matteo Salvini již ukázal, jak umí zatočit s nelegálními imigranty, nelegální imigraci do Itálie prakticky zastavil. Stejně tak rakouští Svobodní zakazují propagaci politického islámu a zavírají nenávistné mešity. Nejsme v tom sami a máme silné spojence! Pokud nechcete, aby Vám vládli Merkelová, Juncker a Soros, přijďte k REFERENDU o EU a IMIGRACI 24. a 25. května!

2019-04-16T22:21:59+02:00