Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Sluníčkáři propagují lži o mírumilovném islámu, zatímco křesťanům hrozí během příštích deseti let vyhlazení z regionu Blízkého východu, kde nyní převládají muslimové.

Aktualita

Radim Fiala: Sluníčkáři propagují lži o mírumilovném islámu, zatímco křesťanům hrozí během příštích deseti let vyhlazení z regionu Blízkého východu, kde nyní převládají muslimové.

Stále větší množství křesťanů totiž muslimy zabíjeno, nebo jsou nuceni prchat před pronásledováním. Oznámily to katolické charitativní organizace. Zatímco evropské sluníčkářské vlády s otevřenou náručí otevírají své země muslimům a mnohdy i džihádistům, odmítají dát azyl pronásledovaným křesťanům.

Hnutí SPD jasně říká, že islám je nenávistná ideologie. My říkáme, že je třeba bránit křesťanskou Evropu proti invazi islámu a že je potřeba pomoci křesťanům, kterým ze strany muslimů hrozí vyhlazení. Když se nebudeme bránit, budeme vyhlazeni i my!

Zajímavé je, že se proti nenávistnému islámu neozve KDU-ČSL, která se tolik hlásí ke křesťanství…

V Iráku prováděl hromadné popravy křesťanů Islámský stát a další džihádisté. V posledních 12 letech se tam počet křesťanů propadl z 1 milionu na pouhých 275 000. Křesťané jsou perzekvováni a zabíjeni i v dlaších muslimských zemích.

http://eurodenik.cz/…/katolicke-humanitarni-organizace-varu…

Zatímco evropské sluníčkářské vlády s otevřenou náručí otevírají své země muslimům a mnohdy i džihádistům, odmítají dát azyl pronásledovaným křesťanům. Šokující případ se stal ve Velké Británii. Britské úřady zamítly azyl dvěma Íránkám, které musely opustit svou vlast kvůli přestoupení na křesťanství. Podle úřadů je křesťanství násilným náboženstvím… „Řekla jste, že Ježíš je vaším spasitelem. Před íránským režimem vás neochránil. Nevěříte dost,“ napsali úředníci cynicky jedné z žen v zamítavém posudku. Přitom za odpadnutí od islámu je v Íránu dle práva šáría trest smrti! Podobně azyl křesťanům zamítá i Švédsko, které přijímá zpět bojovníky Islámského státu!

https://www.idnes.cz/…/velka-britanie-zadost-o-azyl-zamitnu…

Hnutí SPD jasně říká, že islám je nenávistná ideologie. Zajímavé je, že se proti nenávistnému islámu neozve KDU-ČSL, která se tolik hlásí ke křesťanství… My říkáme, že je třeba bránit křesťanskou Evropu proti invazi islámu a že je potřeba pomoci křesťanům, kterým ze strany muslimů hrozí vyhlazení. Když se nebudeme bránit, budeme vyhlazeni i my!

2019-04-21T00:12:33+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0