Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: V západní Evropě dochází ke střetu neomarxistických sluníčkářských principů s islámskou civilizací, což ukazuje naivitu sluníčkářů.

Aktualita

Radim Fiala: V západní Evropě dochází ke střetu neomarxistických sluníčkářských principů s islámskou civilizací, což ukazuje naivitu sluníčkářů.

Sluníčkáři na jedné straně podporují gender, homosexuály, transexuály, práva žen a podobně, ale současně prosazují i práva islámu a muslimských imigrantů, kteří jsou proti homosexuálům, genderu, transexuálům i právům žen. Hezky to demonstruje to případ, který se stal nedávno ve Velké Británii, kdy se muslimským dětem vnucovala homosexualistická ideologie. My odmítáme neomarxistické sluníčkářské ideologie i islamizaci.

Stovky britských rodičů muslimského původu se hlasitě postavily proti vzdělávacímu programu birminghamské školy Parkfield, který aktivně propagoval práva LGBT komunity. Bouři nevole rozpoutala poznámka malé holčičky. Ta své matce z ničeho nic řekla, že chce být chlapcem… Také stojí za připomenutí, že 98 procent dětí v této škole jsou muslimové!

Ukazuje se totální šílenství sluníčkářů, kteří podporují islám a muslimskou imigraci. Islám totiž prosazuje trest smrti za homosexualitu i podřízené postavení žen. My podporuje tradiční hodnoty naší evropské křesťanské civilizace a ústavní občanské svobody. Jedině, když budeme hájit vlastenectví a tradiční hodnoty naší evropské civilizace, můžeme se proti agresivnímu a expanzivnímu islámu ubránit. A i rozumní homosexuálové by nás měli podpořit, protože mi nechceme homosexuály nijak perzekvovat, pouze chceme zachovat tradiční manželství muže a ženy, které je nezbytné pro výchovu dalších generací. Sluníčkáři homosexuály v konečném důsledku neochrání, ale vydají je do rukou muslimských imigrantů.

Pokud odmítáte sluníčkářské nesmysly i islamizaci, volte prosím hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května!

https://www.lidovky.cz/…/chci-byt-chlapec-rekla-doma-ctyrle…

2019-04-22T00:10:11+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0