Radek Rozvoral: Petice za právo na zdravotně nezávadné potraviny a proti dvojí kvalitě potravin a zboží!

23/4 2019

Podpořte novou petici občanů České republiky za právo na zdravotně nezávadné potraviny a proti dvojí kvalitě potravin a zboží!

Cílem je sesbírat co nejdříve 10 tisíc podpisů, aby došlo k veřejnému projednání ve Sněmovně! Musíme vytvořit tlak na českou vládu, která ustoupila diktátu z Bruselu, a přestala důsledně kontrolovat kvalitu dováženého masa! Může tak nadále docházet k dovozu zdravotně závadných potravin ze zemí EU, jak se to v poslední době stává a které přímo ohrožují naše zdraví. Orgány EU celý problém dlouhodobě ignorují a zpochybňují právo České republiky na přísné uplatnění vlastní kontroly kvality zdravotní nezávadnosti potravin. Občané ČR jsou dlouhodobě vystaveni ponižující a diskriminační praxi dvojí kvality potravin a zboží.

Odmítáme jíst zdravotně závadné maso na základě diktátu Evropské unie, která svou zemědělskou politikou a z ní vyplývajícími regulacemi brání České republice v produkci vlastních kvalitních potravin. Dotace a regulace Evropské unie tak brání v zajištění naší potravinové soběstačnosti a bezpečnosti.

Žádáme vládu České republiky, aby bez ohledu na diktát Evropské unie připravila legislativní kroky k ochraně občanů České republiky před dovozem zdravotně závadných potravin a zavedla embargo na dovoz výrobců uplatňujících dvojí kvalitu u potravin a zboží pro Českou republiku a takzvané „západní země".

Pomozte nám sesbírat co nejvíce podpisů! Archy nemusí být plné – stačí, když nám zašlete arch třeba i s jedním podpisem, i takový arch je platný! Petice je ke stažení a vytisknutí zde:

Podpisové archy zasílejte na adresu: SPD – Tomio Okamura, Poslanecká sněmovna PČR, Sněmovní 4, 118 26 Praha 1 – Malá Strana.

Děkujeme za spolupráci!