Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 23. 4. 2019

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD). Hnutí SPD pořádá ve čtvrtek 25. dubna od 16:00 hodin v Praze – v horní části Václavského náměstí – demonstraci, jejímž hlavním tématem je říct celé Evropě NE diktátu EU, její imigrační politice a islamizaci, a kde ze zahraničních hostů vystoupí  Marine Le Pen, Geert Wilders a Matteo Salvini se spojí formou videozdravice. v němž upozorňujeme na pronásledování křesťanů ze strany muslimů a na to, že příchod islámských imigrantů je nástrojem národní a kulturní genocidy evropských států. Zpráva Ministerstva vnitra, která spojuje hnutí SPD s extremismem, je politickým útokem na svobodu a demokracii. SPD odmítá návrhy na zvýšení daní ze strany ČSSD. Volby na Ukrajině ukázaly, že tamní lidé chtějí změnu.

Přijďte nás podpořit!

Hnutí SPD pořádá ve čtvrtek 25. dubna od 16:00 hodin v Praze – v horní části Václavského náměstí – demonstraci, jejímž hlavním tématem je říct celé Evropě NE diktátu EU, její imigrační politice a islamizaci. Na demonstraci vystoupí se svými projevy lídři jednotlivých stran a hnutí, se kterými je hnutí SPD ve společné frakci Evropského parlamentu ENF (Evropa národů a svobody), zejména Marine Le Pen, Geert Wilders, Tomio Okamura a daší řečníci. Se zdravicí se na dálku účastní i předseda italské Ligy a ministr vnitra Matteo Salvini a zahraje i kapela Ortel. 

Hnutí SPD vyzývá své členy, příznivce a voliče k maximální účasti na této veřejné akci před blížícími se klíčovými eurovolbami. Přijďte vyjádřit svou přítomností podporu programu SPD, které je jediným politickým subjektem zastoupeným ve Sněmovně, které má šanci reálně v nadcházejících eurovolbách uspět. Chceme žít v Evropě, ale bez současné politiky multikulturalismu a likvidace národních států prosazovanou elitáři EU Junckerem, Tuskem, Macronem a Merkelovou. 

Islamisté jsou nástroj globalistů

Masové vraždění na Srí Lance je zcela zjevným útokem na křesťany a turisty takzvaných západních zemí. Na tři sta mrtvých a stovky raněných jsou dílem náboženských fanatiků. V souvislosti s velikonočním vražděním na Srí Lance dostává jasnou podobu i požár Notre Dame v úvodu velikonočních svátků. Delší dobu se zvyšuje  agresivita stoupenců  islámu proti křesťanům a židům po celém světě. Politické elity západního světa tuto agresi podporují a povzbuzují. Jsou zaprodáni myšlence globálního světa a považují radikální islamisty za nástroj pro likvidaci národních kultur Evropy. Jejich nástroji jsou pozitivní diskriminace a podpora imigrace z islámských zemí. Islám je neslučitelný s naším pojetím demokracie a svobody. Je dnes pro  Evropu a Českou republiku stejnou hrozbou jako nacistické Německo.

Míra agresivity islámu je pouze otázkou počtu jeho vyznavačů v dané zemi. Hnutí SPD požaduje zákaz propagace nenávistných ideologií potlačujících lidská práva a popírajících lidská práva. Zásadní části islámu takovou ideologií jsou. Politici podporující pozitivní diskriminaci a příchod islámských imigrantů připravují národní a kulturní genocidu evropských států. Hnutí SPD se nebojí ani Berlína, ani Bruselu, ani domácích zrádců. Jsme jediná významná politická síla, která říká imigraci a islamizaci Evropy jasné NE.

Útok Ministerstva vnitra na hnutí SPD

Zpráva Ministerstva vnitra, která osočuje hnutí SPD a spojuje ho s extrémismem, je politickým útokem na svobodu a demokracii. Ministerstvo vnitra vedené ministrem a předsedou ČSSD Hamáčkem otevřeně vstupuje do politické soutěže s cílem politicky poškodit  hnutí SPD. Jde o totalitní praktiky politické policie. ČSSD, která dnes řídí ministerstvo je globalistická, neomarxistická strana. Je to strana, která zradila své tradice a dnes slouží jen cizím nadnárodním zájmům. 

Hnutí SPD se nedá zastrašit. Budeme dál prosazovat přímou demokracii  a právo lidí rozhodovat ve své zemi. Neuhneme z požadavku na referendum včetně referenda o vystoupení z EU nebo NATO. Říkáme NE migraci  islámských fanatikům a podpoře flákačů odmítajících práci! To není nenávist, ale projev zdravého rozumu.

Odmítáme zvyšování daní

Předsednictvo SPD považuje další návrhy ČSSD na zvyšování daní, které by měly přinést do rozpočtu až 30 miliard korun, za zcela nepřijatelné. V případě zavedení tzv. bankovní daně by banky tyto zvýšené odvody přenesly na své klienty a to je pro SPD nepřijatelné. 

Vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM by naopak měla přijít s návrhy zásadního snížení výdajů svých ministerstev ve vztahu k výši vyplácení neadresných sociálních dávek chronickým flákačům, zásadně omezit platby politickým neziskovým organizacím, zrušit inkluzi ve školství a snížit bující státní byrokracii. Tyto finanční prostředky potom lze následně použít na zvýšení nejnižších důchodů, včetně invalidů, dále ve prospěch nezaopatřených dětí, pro platy a mzdy zaměstnanců v sociálních službách nebo zásadní investice do dopravy a infrastruktury státu.

Majdan na Ukrajině znamenal katastrofu – lidé chtějí změnu

Prezidentské volby na Ukrajině vyhrál politicky neznámý herec Volodymyr Zelenskyj, který drtivě porazil stávajícího prezidenta Petra Porošenka. Výsledek druhého kola prezidentských voleb na Ukrajině je odrazem dlouhodobé situace na Ukrajině, kde její občané chtějí zásadní změnu. Ukrajina je rozkradená země zmítaná občanskou válkou. Politiku země ovládají fakticky USA a klany oligarchů za podpory EU. Pouze čas ukáže, jestli nový prezident bude mít odvahu řešit problémy země nebo je pouze figurka na šachovnici mocenských her globální oligarchie.

2019-04-23T10:25:09+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0