Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Řev europaviánů do státní hymny na Václaváku dokazuje jejich idiotismus!

Aktualita

Radek Rozvoral: Řev europaviánů do státní hymny na Václaváku dokazuje jejich idiotismus!

Na Václavském náměstí vyjádřilo podporu hnutí SPD několik tisíc demonstrantů – děkujeme.

Na čtvrtek 25. dubna 2019 si naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) naplánovala v souvislosti se začátkem kampaně voleb do Evropského parlamentu demonstraci na Václavském náměstí v Praze, a to přímo na historickém místě, kde velkolepé podium bylo hned pod sochou svatého Václava. Akce ve velkém formátu úspěšně proběhla a měla obrovský ohlas.

Nosné téma této velkolepé akce neslo název „Za svobodnou Evropu, bez imigrace a diktátu EU. Vedení hnutí tuto akci dobře připravilo, zabezpečilo účast zahraničních státníků, kteří jsou pro nadcházející volby do EP ve stejné frakci a mají společný cíl, kterým je získání co nejvyššího počtu křesel pro frakci Evropa národů a svobod (ENF). Demonstrace byla včas ohlášena magistrátu a byla též požádána Policie České republiky, aby dohlédla na klidný průběh demonstrace. Už po zveřejnění této akce se angažovaly přes sociální sítě skupiny podporované tzv. „sluníčkáři“, aby tuto demonstraci přerušili a vyprovokovali potyčky a nezákonné chování příznivců, které by následně zadokumentovali a zveřejňovali např. v České televizi. To se jim ale nepodařilo, za což je třeba poděkovat přítomným příslušníkům Policie ČR, kteří museli proti těmto provokatérům zasáhnout a to i za použití donucovacích prostředků.

Vlastní program demonstrace zahájil místopředseda SPD Radim Fiala, který se ujal role moderátora. V úvodu přivítal všechny přítomné členy a příznivce hnutí SPD, kterým se podařilo zaplnit celou horní část Václavského náměstí. V 16.00 hod. vystoupila na velkém jevišti skupina Ortel, která svými hudebními skladbami podporujícími české vlastenectví sklidila velké ovace a většina přítomných si tyto písně společně s kapelou zazpívala.

Před vlastním vystoupení předsedy hnutí SPD Tomia Okamury a zahraničních hostů zazněla státní hymna, kterou si přítomní za vztyčení stovek státních vlajek zazpívali. V této souvislosti musel každý slušný občan odsoudit nepřístojné chování odpůrců demonstrace (europaviánů), kteří při zpěvu státní hymny pískali a tropili hluk, čímž dokazovali svůj idiotismus. Škoda, že právě je nenatočili reportéři ČT a následně nezveřejnili ve zprávách, aby to viděla celá veřejnost. Oni ale čekali na jinou situaci, která by naše hnutí SPD v očích veřejnosti poškodila. Ale o tom, že se demonstrace zúčastnilo několik tisíc lidí, kteří se chovali úžasně a nenechali se k ničemu vyprovokovat, neproběhla ve zpravodajských pořadech České televize žádná zpráva.

Další část programu probíhal dle připraveného scénáře a jeho časové prodloužení vzniklo jenom v důsledku častých potlesků a hlasité podpory vystupujících. Jenom krátce zmíním řečníky, kterými byli lídr na kandidátce SPD pro volby do Evropského parlamentu MUDr. Ivan David, CSc., předseda hnutí SPD Tomio Okamura, předseda nizozemské Strany pro Svobodu Geert Wilders, předsedkyně francouzského Národního sdružení Marine Le Pen a další zahraniční hosté. Svou videozdravici účastníkům demonstrace zaslal i předseda italské Legy a ministr vnitra Matteo Salvini, která byla prezentována na velkoplošných obrazovkách a sklidila dlouhotrvající ovace. Po vystoupení všech hostů byla demonstrace za velkého potlesku ukončena a její účastníci se pokojně rozešli.

Pro každého, kdo se této demonstrace zúčastnil, to byl jistě silný zážitek, který potvrdil, že je mnoho příznivců, kteří mají dost diktátu Evropské unie a hrdě se hlásí k vlasteneckým hodnotám. Za to všem účastníkům této demonstrace patří velké poděkování a příslib, že hnutí SPD sliby, které dalo voličům, plní.

2019-04-30T08:47:42+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0