Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je vážně šílené, kam až dovedly Velkou Británii masová imigrace a multikulturalismus

Aktualita

Radim Fiala: To je vážně šílené, kam až dovedly Velkou Británii masová imigrace a multikulturalismus

Britský pouliční slang se vinou mísení kultur vyvíjí natolik rychle, že britská policie už mnoha obyvatelům nerozumí. „Multietnická londýnská angličtina“(MLE) se z britské metropole díky rapové hudbě šíří po severní Anglii. Kombinace karibského patois, arabštiny a polštiny je pro policisty a soudy natolik nesrozumitelná, že si musejí najímat překladatele! Pokud chcete, aby naše země byla naše a nedopadla stejně jako islamizovaná západní Evropa plná imigrantských ghett, volte 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu.

O totálně nezvládnuté integraci imigrantů svědčí i případ bývalého lékaře z britského města Sheffield, který podnikal na vězních Islámského státu lékařské pokusy, odebíral jim orgány a dával je zraněným bojovníkům! Isaam Abuanza vystudoval medicínu v Bagdádu v roce 2002. Od května 2007 do července 2009 pracoval v nemocnici ve Rhylu ve Walesu, v témže roce získal licenci pro provozování praxe ve Spojeném království, kde vystřídal několik míst. V letech 2012 a 2013 pracoval v nemocnici ve Scarborough a v roce 2014 se přidal k Islámskému státu v Sýrii.

https://www.novinky.cz/…/503492-britsky-doktor-odebiral-vez…

Sluníčkáři chtějí, abychom takto dopadli i my! Abychom se nemohli dorozumět svou řečí ve vlastní zemi. Abychom se ve vlastní zemi báli vyjít na ulici. Pokud chcete, aby naše země byla naše a nedopadla stejně jako islamizovaná západní Evropa plná imigrantských ghett, volte 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu.

https://www.euro.cz/…/dopad-multikulturalismu-anglicka-poli…

2019-05-01T00:00:20+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0