Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Velmi dobrá zpráva pro vlastence.

Aktualita

Radim Fiala: Velmi dobrá zpráva pro vlastence.

Maďarský vlastenecký premiér Viktor Orbán chce po volbách do Evropského parlamentu, které u nás proběhnou 24. a 25. května, spolupracovat s naší aliancí vlasteneckých stran, ve které je s námi náš kamarád a italský ministr vnitra a vicepremiér Matteo Salvini! Vlastenci vytváří v Evropě silný proud a konečně mohou v Evropském parlamentu něco změnit. Proto prosím přijďte k volbám!

„Ještě nevíme, jaké uskupení Salvini vytvoří, ale v každém případě doufáme, že bude silné,“ řekl Orbán italskému deníku.

Orbán a Matteo se osobně sejdou ve čtvrtek Budapešti, kde budou o připravované předvolební alianci vlasteneckých stran znovu mluvit. Orbán také plánuje se Salvinim navštívit hraniční přechod Röszke na hranicích se Srbskem. „Chceme Salvinimu ukázat, jak střežíme naše hranice,“ řekl v rozhovoru Orbán, který italského ministra označil za „hrdinu, který zastavil migrační vlnu na moři“.

Viktor Orbán již dříve řekl, že si přeje, aby v Evropském parlamentu, o jehož novém složení budou voliči rozhodovat 24. a 25. května, získaly většinu protiimigrační strany. Cílem Maďarska je podle Orbána zajistit většinu pro protiimigrační strany v europarlamentu, pak v Evropské komisi a později, až volby jednotlivých státech změní politickou krajinu v EU, i v Radě Evropské unie.

Hnutí SPD podporuje podobné věci jako Viktor Orbán. „Naše kritiky nejvíce znepokojuje, že v naší Ústavě máme napsáno, že Maďarsko má křesťanské kořeny, že zde není místo pro multikulturalismus, že dítě má právo na matku a otce a že náš národ má právo bránit své hranice,“ říká Viktor Orbán.

„Obvinění Maďarska, že nejsme zcela evropský národ, je krutý vtip. Když jsme po půl století sovětské okupace a komunistického útlaku nakonec získali naši svobodu, když Západ otevřel náručí, abychom se k němu vrátili, mysleli jsme si, že jsme se vrátili do rodiny svobodných národů spočívajících na pilířích křesťanské kultury, národní identity a lidské důstojnosti,“ řekl Orbán.

„Ani v našich nejhorších černých snech jsme si nemysleli, že téměř po třiceti letech poté, co naše národy nastoupily cestu svobody a kontinent se znovu spojil, že by Evropa opět prosazovala imperiální ambice. Evropa přece není tavičem, ale domovem národů,“ dodal maďarský premiér. Ani my v SPD nechceme diktát Bruselu.

Pokud nechcete současnou Evropskou unii, pokud nechcete euro, pokud nechcete, aby nám vládli lidé jako Juncker, Merkelová, Macron či Soros, hlasujte prosím pro hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května. Společně s dalšími vlasteneckými stranami a politiky jako Matteo Salvini, Marine Le Pen, Viktor Orbán či Geert Wilders zabráníme diktatuře Bruselu. Volby do Evropského parlamentu jsou REFERENDEM O EVROPSKÉ UNII a o IMIGRACI!

2019-05-02T15:53:53+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0