Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Německá kancléřka Merkelová opět hájila své rozhodnutí otevřít v roce 2015 hranice.

Trvá na tom, že přijetí přílivu více než milionu migrantů ze třetího světa „nebyla chyba“. Uvedla to pro server N-tv.de. To je neuvěřitelná arogance a odtrženost od reality. To nevidíte ty lidi, které zavraždili, zmlátili, okradli či znásilnili imigranti? Merkelová chce ve jménu svého multikulturního sluníčkářského snu obětovat svůj vlastní národ. Připomeňme si pár děsivých faktů. A pokud chcete žít ve svobodné, bezpečné zemi, která se ubrání před islamizací, pokud nechcete diktaturu Bruselu a pokud nechcete, aby vám vládli lidé jako Juncker, Macron či Merkelová, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu.

Kancléřka už v minulosti tvrdila, že velká většina uprchlíků jsou oběti… A co kdyby si vzpomněla na oběti jejich zločinů? Cizinci a muslimové tvoří rekordně vysoký poměr počtu vězňů v Německu, který daleko přesahuje jejich zastoupení v populaci. Podle nového průzkumu Ministerstva spravedlnosti prováděného v 16 německých spolkových zemích, je nyní v německých věznicích rekordně vysoký podíl vězňů, kteří se narodili v cizině. Zpráva dokonce uvádí, že například v Berlíně a Hamburku pochází více než 50 % vězňů ze zahraničí a s tím souvisí i nárůst počtu islamistů uvězněných v německých věznicích. Muslimové tvoří zhruba 20 % z 65 000 vězňů v německých věznicích.

Od roku 2016 se kupříkladu v západních spolkových zemích zvýšil podíl uvězněných cizinců takto: v Hamburku z 55 % na 61 %, v Berlíně ze 43 % na 51 %, v Bádensku-Württembersku ze 44 % na 48 %, v Brémách z 35 % na 41 %, v Severním Porýní-Vestfálsku z 33 % na 36 %, ve Šlesvicku-Holštýnsku z 28 % na 34 %, v Dolním Sasku z 29 % na 33 %, v Porýní-Falcku z 26 % na 30 %, v Sársku z 24 % na 27 %. V Hesensku se tento podíl mírně zvýšil ze 44,1 % před třemi lety na současných 44,6 %. V Bavorsku vzrostl jejich podíl od roku 2012 z 31 % na 45 %.V Sasku se počet uvězněných cizinců od roku 2016 více než zdvojnásobil.

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Připomeňme si jen pár případů z Německa.

Čtyři imigranti společně bili těhotnou dívku a zasadili jí sedm bodných ran do nohou a boků! Dle německých médií se jednalo o tři německé občany tureckého původu a jednoho občana Švédska původem z Iráku.

Jindy zase tuniský imigrant ubodal deseti ranami svou německou přítelkyni, která kvůli němu dokonce začala nosit šátek a začala se učit arabsky…

U soudu v německém Wiesbadenu soudní proces s 22letým Iráčanem Alím Bašárem. Mladík je obviněn z vraždy, znásilnění a také oloupení 14leté Susanne F. z Mohuče…

Mladík z Nigeru, který přišel do německého města Burg v březnu 2017, spáchal za necelé dva roky 100 prohřešků proti zákonu.

Dvě dívky byly v německém Pforzheimu brutálně sexuálně napadeny skupinou šesti imigrantů. Šlo o14letého Íránce a muže ve věku 19 až 31 let ze Sýrie a Afghánistánu.

Obyvatelé bavorského Řezna, které je jenom zhruba hodinu cesty autem od českých hranic, byli mláceni dvojicí afghánských žadatelů o azyl.

Koncem loňského prosince v Ambergu čtyři žadatelé o azyl z Afghánistánu, Sýrie a Íránu ve věku 17 až 19 let zmlátili a zranili celkem 12 lidí.

Jiný afghánský žadatel o azyl v Německu pobodal těhotnou ženu a zavraždil její dítě.

Podle prezidenta Německé asociace učitelů Heinze-Petera Meidingera bují na německých základních školách antisemitismus. Videa se sekáním hlav jsou běžná a dívkám bývá vyhrožováno smrtí.

Od podzimu… má letecká společnost Kuwait Airways dovoleno diskriminovat Židy na letišti ve Frankfurtu nad Mohanem a spolková vláda proti tomu nic nenamítá.

Pokud chcete žít ve svobodné, bezpečné zemi, která se ubrání před islamizací, pokud nechcete diktaturu Bruselu a pokud nechcete, aby vám vládli lidé jako Juncker, Macron či Merkelová, volte prosím 24. a 25. května hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu. Tyto volby jsou i referedem o imigraci a o Evropské unii a pokud nám dáte svůj hlas, společně s našimi vlasteneckými přáteli Matteo Salvinim, Marin Le Pen, Geertem Wildersem, ale i s Viktorem Orbánem zabráníme masové imigraci do Evropy a diktátu Bruselu!

2019-05-03T19:41:13+02:00