Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tak to je vážně super! :-) Naše kamarádka z Francie Marine Le Penová, která nedávno hovořila na našem mítinku na Václaváku, by podle dvou posledních průzkumů měla vyhrát ve Francii volby do Evropského parlamentu!

Aktualita

Radim Fiala: Tak to je vážně super! :-) Naše kamarádka z Francie Marine Le Penová, která nedávno hovořila na našem mítinku na Václaváku, by podle dvou posledních průzkumů měla vyhrát ve Francii volby do Evropského parlamentu!

Máme z toho moc velkou radost a doufáme, že společně s ní, Mattem Salvinim, Geertem Wildersem, rakouskými vládními FPÖ i s Viktorem Orbánem a dalšími uspějeme a zastavíme masovou imigraci i diktát EU! Přijďte 24. a 25. května k volbám do Evropského parlamentu! Česká republika na 1. místě! ????????????????????????????

Vlastenecká strana Marine Le Penové Národní sdružení má podle průzkumu Ifop 22,5 procenta hlasů, zatímco prounijní sluníčkářská REM prezidenta Macrona 21,5 procenta. Druhý průzkum přisoudil Národnímu sdružení 24 procent hlasů a vládní straně ve spojení s centristickým Demokratickým hnutím (MoDem) 21 procent.

Naši nepřátelé se tohoto úspěchu vlastenců bojí a šíří nesmysly v tom smyslu, že by odpůrci EU neměli jít k eurovolbám a že stejně nic nezmění. Právě naopak! Z historie víme, že Palacký a spol. ve starém Rakousku uplatňovali neúspěšnou politiku pasivní rezistence, tedy nenastoupili do vídeňského parlamentu. Tím ale vůbec nemohli nic ovlivnit a ničemu nepomohli. Později uznali, že to byla chyba, a ve vídeňském parlamentu zaujali místa a prosadili dílčí úspěchy pro český národ, který mohl sílit, rozvíjet a dojít k plné nezávislosti v roce 1918. I my chceme blokovat v europarlamentu nesmysly do té doby, než se nám podaří Evropskou unii zrušit a domluvit dobrovolnou a rovnoprávnou spolupráci evropských národů.

Stejně tak je nesmysl, že v Evropském parlamentu nic neprosadíme. Naopak. Sluníčkáři se právě bojí, že euroskeptici v eurovolbách výrazně posílí. Hnutí SPD je součástí širokého vlasteneckého proudu hnutí Evropa národů a svobody, kam právě patří Liga našeho kamaráda Salviniho, rakouští Svobodní (FPÖ), kteří jsou v rakouské vládě, Národní shromáždění Marine Le Pen, která může být příští francouzskou prezidentkou, dále Strana pro svobodu Geerta Wilderse či Vlámský zájem, který patří k nejsilnějším belgickým stranám. Ale to není vše. Mimo naše hnutí MENF jsou i jiné vlastenecké síly jako německá AfD (které se bojí Merkelová), Orbánův Fidesz, polský PiS, Švédští demokraté. Praví Finové…

Takže přátelé, přijďte 24. a 25. května k volbám do Evropského parlamentu, protože nyní jsou tyto volby opravdu rozhodující a nyní máme šanci otřást Bruselem. Jsou referendem o EU a imigraci. Pokud nechcete, aby Vám vládli Juncker, Merkelová či Macron, dejte prosím hlas hnutí SPD a společně s dalšími vlasteneckými stranami je pošleme, kam patří… Na politický hřbitov.

Česká republika na 1. místě! ????????????????????????????

https://www.byznysnoviny.cz/…/eurovolby-ve-francii-vyhraj…/…

2019-05-07T16:33:00+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0