Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: V souvislosti s druhou světovou válkou si znovu musíme připomenout, že nás západní mocnosti zradili dvakrát: jednou v Mnichově a podruhé v Jaltě a Postupimi.

Jednou nás přenechali Němcům, podruhé bolševikům. Západní mocnosti přenechali Sovětům i Polsko, kvůli kterému byla druhá světová válka zahájena.

Poučení pro nás je, že při zabezpečení své suverenity a svobody musíme spoléhat především sami na sebe jako Švýcarsko či Izrael, protože „spojenci“ nás mohou kdykoli zradit, když to bude pro ně výhodné. Podobně jako v roce 1938 či v čase Jalty a Postupimi nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly.

V Mnichově se o „nás bez nás“ dohodly Německo, Itálie, Francie a Británie, což jsou nyní naši „spojenci“. Nikde ale není napsáno, že nás nemohou kdykoli v budoucnu bez mrknutí oka znovu zradit. Navíc Německo a Francie nyní vedou hegemonistickou velmocenskou politiku, kdy chtějí Evropu sjednotit, nyní pod nadvládou sluníčkářské ideologie marxismu-islamismu. To nesmíme dopustit.

Musíme budovat silný suverénní národní stát a silnou armádu, která bude bránit naše území a která nebude určená na zahraniční mise. Musíme budovat spojenectví ne na základě krásných řečí, ale na základě REÁLNÝCH zájmů.

Společné skutečné klíčové zájmy nyní mají státy Visegrádu a střední Evropy. Mezi tyto zájmy patří: 1) zabránit masové imigraci a islamizaci našich zemí, 2) zabránit vzniku superstátu pod hegemonií Německa a Francie, 3) zachovat evropský charakter našich zemí proti multikulturalismu, 4) vytvořit obranné a geopolitické společenství v prostoru mezi Německem a Ruskem, jak to chápal již Palacký, 5) vytvořit hospodářské společenství nezávislých států. Toto uskupení musíme budovat pro případ, že se západní Evropu nepodaří zachránit a pro případ, že z EU vzniknou Spojené evropské emiráty.

Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly. Jsme pro ně jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky. Budujme společně naši střední Evropu, která se ubrání před islámem i velmocemi, které by nám chtěly diktovat.

2019-05-08T21:25:43+02:00