Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Islamizace Německa dále pokračuje. Jméno Mohamed se zařadilo mezi nejoblíbenější „křestní“ jména pro chlapce narozené v roce 2018 v šesti německých spolkových zemích

Aktualita

Radim Fiala: Islamizace Německa dále pokračuje. Jméno Mohamed se zařadilo mezi nejoblíbenější „křestní“ jména pro chlapce narozené v roce 2018 v šesti německých spolkových zemích

V Berlíně se samostatně dokonce umístilo na prvním místě, vyplývá z průzkumu Společnosti pro německý jazyk. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizované Německo, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté, volte prosím 24. a 25. května ve volbách do Evropského parlamentu hnutí SPD!

Jméno Mohamed je vysoko v žebříčcích „křestních“ jmen v místech s vysokou imigrantskou populací – v Brémách, Hamburku, Severním Porýní-Vestfálsku, Sársku a Hesensku. Růst výskytu jména je stálý a do roku 2021 nebo 2022 by se Mohamed mohl umístit v první desítce.

Ono asi není divu, protože v Německu na konci roku 2018 žilo téměř 11 milionů cizinců. Například v Mnichově žije 27,5 procenta cizinců, ve Frankfurtu nad Mohanem to je téměř třetina obyvatel! Do statistiky cizinců se navíc nepočítají imigranti, kteří se v Německu již narodili a mají německé občanství. Potomků imigrantů je mnohem více a některé čtvrti v Německu jsou již ovládány muslimy!

Navíc cizinci a muslimové tvoří rekordně vysoký poměr počtu vězňů v Německu, který daleko přesahuje jejich zastoupení v populaci. Podle nového průzkumu Ministerstva spravedlnosti prováděného v 16 německých spolkových zemích, je nyní v německých věznicích rekordně vysoký podíl vězňů, kteří se narodili v cizině. Zpráva dokonce uvádí, že například v Berlíně a Hamburku pochází více než 50 % vězňů ze zahraničí a s tím souvisí i nárůst počtu islamistů uvězněných v německých věznicích. Muslimové tvoří zhruba 20 % z 65 000 vězňů v německých věznicích.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizované Německo a další státy západní Evropy, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Pokud chcete, aby naše země byla naše, volte prosím 25. a 25. května hnutí SPD. Tyto volby jsou i referendem o imigraci a o Evropské unii a pokud nám dáte svůj hlas, společně s našimi vlasteneckými přáteli Matteo Salvinim, Marin Le Pen, Geertem Wildersem, ale i s Viktorem Orbánem zabráníme islamizaci a masové imigraci do Evropy!

https://www.idnes.cz/…/nemecko-berlin-jmeno-dite-mohamed-na…

2019-05-09T11:08:04+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0