Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Už po několikáté v řadě jsme v předvolebním průzkumu nad devíti procenty a dokonce bychom mohli ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května podle Medianu dosáhnout i 15 procent.

Aktualita

Radim Fiala: Už po několikáté v řadě jsme v předvolebním průzkumu nad devíti procenty a dokonce bychom mohli ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května podle Medianu dosáhnout i 15 procent.

Průzkumům moc nevěřím, protože ve volbách jsme dostali více hlasů, než nám předvídaly průzkumy. Ale faktem je, že toto je už několikátý průzkum v řadě, který nám dává více než devět procent. A každopádně děkujeme za podporu! Pokud ale chceme naši zemi ubránit, je potřeba, abyste přišli k volbám!

Pokud nechcete současnou Evropskou unii, pokud nechcete euro, pokud nechcete, aby nám vládli lidé jako Juncker, Merkelová, Macron či Soros, hlasujte prosím pro hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května. Společně s dalšími vlasteneckými stranami a politiky jako Matteo Salvini, Marine Le Pen, Viktor Orbán či Geert Wilders zabráníme diktatuře Bruselu. Volby do Evropského parlamentu jsou REFERENDEM O EVROPSKÉ UNII a o IMIGRACI!

https://zpravy.aktualne.cz/…/r~287b9b88723511e9b5e8ac1f6b2…/?

2019-05-10T13:37:26+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0