Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Islámské právo šáría se stává v tichosti součástí práva Spolkové republiky Německo, když německé úřady tiše akceptují mnohoženství a imigrantům a na jejich několik žen a mnoho dětí jim dávají obrovské sociální dávky.

Syrský uprchlík žijící v Německu má tři ženy a brzy bude mít své 14. dítě. Nyní se chce stát německým občanem. Ačkoli je polygamie oficiálně nelegální, v praxi Německo stále více přijímá právo šáría do svého právního řádu – i tím, že vyplácí sociální dávky polygamním domácnostem.

Pokud nechcete, abychom byli islamizováni stejně jako sousední Německo, pokud odmítáte živit imigranty ze svých daní a pokud nechcete a aby zde platilo islámské právo šáría, volte prosím 24. a 25. května ve volbách do Evropského parlamentu hnutí SPD!

Expres.cz například informoval, že Syřan Ghazia A., který má čtyři manželky a 23 dětí, si za rok přijde na sociálních dávkách od německého státu v přepočtu na více než 9,5 milionu korun.

Desetičlenná rodina uprchlíků v Lipsku dostala z rozhodnutí cizineckého úřadu neuvěřitelnou měsíční sociální dávku činící 7 345 eur, tedy v přepočtu 185 000 korun!

Je zde i další případ, na který upozornila televize Spiegel TV. I když je mnohoženství v Německu protizákonné, Ahmad ze Sárie dostal výjimku a mohl si do země přivést i druhou ženu, která mu porodila čtyři děti. Německé úřady neznepokojil ani fakt, že dívky nebyly v době sňatku plnoleté. Betool bylo 14, Lina byla dokonce ještě o tok mladší.

„Máme tu podporu, dostáváme dávky, dali nám tenhle dům,“ pochvaluje si Ahmad rozhodnutí utéct z válkou zmítané země právě do Německa. „Velice, velice děkuji Mámě Merkelové. Ona je jediná, kdo soucítí s utrpením Syřanů. Také děkuji Němcům, i když jsou mezi nimi i rasisti. Ale Němci také zažili válku a mají tak se Syřany soucit.“ Reportérům řekl, že by chtěl mít čtyři manželky a 10 dětí.

2019-05-12T18:53:09+02:00