Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Sluníčkáři do nás stále hustí, že prý u nás žádní imigranti nejsou a že migrace nepředstavuje problém.

Aktualita

Radim Fiala: Sluníčkáři do nás stále hustí, že prý u nás žádní imigranti nejsou a že migrace nepředstavuje problém.

Tyto sluníčkářské nesmysly vyvrací několik aktuálních zpráv. Policisté zadrželi v sobotu odpoledne v Praze-Řeporyjích čtyři migranty (údajně z Afghánistánu), kteří do Česka přicestovali v kamionu s ovocem. To ale zdaleka není vše.

https://prazsky.denik.cz/…/nechteny-naklad-v-kamionu-z-reck…

Potyčky mezi policií a uprchlíky se v sobotu odehrály v uprchlickém zařízení v bavorském Řezně. Obyvatelé zařízení po mužích zákona házeli kameny a jiné předměty a teprve po třech hodinách policisté situaci zvládli.

https://eurozpravy.cz/…/257502-peklo-v-nemecku-policie-se-…/

Migranti zaútočili na španělskou hranici ve španělské africké enklávě Melilla a desítky z nich se dostali na španělské území. Španělské enklávy Melilla a Ceuta mají jediné pozemní hranice EU s Afrikou a kvůli tomu jsou často používána africkými migranty jako vstupní body do EU. Blízko nich stále čekají desítky tisíc afrických migrantů, kteří se touží dostat do Evropy.

Španělsko se po zpřísnění migračních politik v Itálii stalo minulý rok čelním místem, kam míří afričtí migranti toužící se dostat do Evropy. Okolo 60 000 migrantů sem nepravidelně přichází, většina z nich cestuje v lodích přes Středozemní moře.

https://eurozpravy.cz/…/257566-migranti-zautocili-na-hrani…/

Nevím, jak Vám, ale mně tohle jako uklidnění migrační krize a problémů s migranty nepřipadá.

Pokud nechcete současnou Evropskou unii, pokud nechcete euro, pokud nechcete, aby nám vládli lidé jako Juncker, Merkelová, Macron či Soros, hlasujte prosím pro hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května. Společně s dalšími vlasteneckými stranami a politiky jako Matteo Salvini, Marine Le Pen, Viktor Orbán či Geert Wilders zabráníme diktatuře Bruselu. Volby do Evropského parlamentu jsou REFERENDEM O EVROPSKÉ UNII a o IMIGRACI!

2019-05-13T22:09:05+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0