Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 14. 5. 2019

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD), ve kterém upozorňujeme na to, že Babišova vláda plýtvá peníze na neadresné sociální dávky a „neziskovky“, stav soběstačnosti České republiky v zemědělství je kvůli EU katastrofální, a že imigrace pokračuje a pokud se nebudeme bránit, budeme lidmi druhé kategorie ve vlastní zemi. Vlastenci v naší zemi navzdory manipulaci veřejného mínění naštěstí vědí, že volba SPD je jediná možnost, jak zastavit ničení naší státnosti, migraci a islamizaci. Přijďte k volbám 24. a 25. května! Česká republika na prvním místě!

Babišova vláda plýtvá peníze na neadresné sociální dávky a „neziskovky“

Vládě ANO, ČSSD s podporou KSČM docházejí peníze na jejich sliby voličům. Proto vláda hledá další cesty jak zvýšit příjmy státního rozpočtu zavedením dalších daní. Hospodaření státu se v posledních měsících dramaticky zhoršilo. Zatímco loni hospodařil stát za první čtyři měsíce roku s přebytkem 0,8 miliardy korun, letos za stejné období s deficitem 29,7 miliard Kč. To je nejhorší výsledek od roku 2012. Vysvětlení je jednoduché. Zatímco příjmy státního rozpočtu letos rostou o 6,5 procenta, výdaje rostou více než dvakrát rychleji – vyskočily o 13,4 procenta. 

Zázrak spojený se zavedením EET se  nekonal a neznamenal žádnou záchranu letošního hospodaření státu. Na neadresné sociální dávky vynaložil stát o 9,2 procenta více než před rokem, a to i přesto, že máme rekordně nízkou nezaměstnanost. Kapitola „Neinvestiční transfery neziskovým a podobným organizacím“ meziročně vyskočila o nevídaných 37  procent. Dále vzrůstá státní dluh. Do toho přicházejí nesplněné sliby hnutí ANO na financování krajů a také další požadavky ze strany ČSSD na výdaje státního rozpočtu.

Předsednictvo hnutí SPD s těmito návrhy nesouhlasí a považuje současnou vládu ANO, ČSSD s podporou KSČM za špatný projekt. Hnutí SPD dlouhodobě prosazuje vládu odborníků, nominovaných vítězem voleb, která by důsledně hájila zájmy země. Tuto vládu by hnutí SPD podpořilo. K takové vládě ale premiér Babiš nemá odvahu, neboť se bojí Bruselu a Berlína. 

Stav soběstačnosti České republiky v zemědělství je katastrofální

Premiér Andrej Babiš musel jet na sněm Agrární komory, aby zjistil, že stav soběstačnosti České republiky v zemědělství je katastrofální. Přitom hnutí ANO a ČSSD jsou ve vládní koalici již více než 5 let a nesou tedy velký díl odpovědnosti za nynější stav. Česká republika dováží vepřové i kuřecí maso, ale i vejce a další zemědělské produkty. Soběstačnost země ve výrobě vepřového masa se pohybuje mezi 36 až 38 procenty, u drůbežího je to 55 procent, u vajíček 60 procent a u mléka kolem 85 procent, přitom před naším vstupem do EU jsme byli zemědělsky soběstační.

Hnutí SPD dlouhodobě likvidaci našeho zemědělství ze strany EU kritizuje. Pokud někdo pěstuje řepku na rostlinné tuky a oleje, je to v pořádku. Pokud ale třetina naší produkce řepky je na dotovaný povinný přídavek do biopaliv, je to byznys na úkor naší země. České zemědělství a potravinářství lze znovu obnovit, ale podmínkou je konec současné EU. K tomu tato vláda ovšem nemá odvahu.

Imigrace pokračuje, a pokud se nebudeme bránit, budeme lidmi druhé kategorie ve vlastní zemi

Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) neustále planě hovoří o naší bezpečnosti a o zajištění a ochraně vnější a vnitřní hranice Schengenu našimi policisty. Migraci označuje za zvládnutý problém. Opak je pravdou. Imigrace v celé EU pokračuje a pokračuje i proces pozitivní diskriminace migrantů. EU závazně zvýhodnila africké migranty nad původními obyvateli Evropy. Pokud nebudeme správně jednat, staneme se lidmi druhé kategorie ve vlastní zemi. Jde o součást globálních plánů na multikulturní světový řád a ČSSD má tento zrůdný záměr ve svém oficiálním programu. Co můžeme udělat pro svou bezpečnost nyní? Je nutné jít k volbám a podpořit hnutí SPD. Letošní volby jsou zásadním referendem o současné EU. Musíme jí společně říct NE! Hnutí SPD je díky členství v největší evropské vlastenecké frakci v čele s Matteem Salvinim a Marine Le Pen jediné, které to dokáže – ostatní vždy bázlivě kolaborovali s elitami EU.

Vlastenci v naší zemi vědí, že volba SPD je jediná možnost, jak zastavit ničení naší státnosti, migraci a islamizaci

V současné době se odkrývá manipulace veřejného mínění pomocí takzvaných volebních průzkumů. Prodejné agentury zveřejňují výsledky hnutí SPD najednou o několik procent vyšší než před měsícem. Je jasné, že již nejde udržet představu o nízké podpoře hnutí SPD. Naše podpora roste. Nezdařil se pokus o rozvrat SPD a vlastenci v naší zemi vědí, že volba SPD ve volbách do Evropského parlamentu je jediná možnost, jak zastavit ničení naší státnosti, migraci a islamizaci. Přijďte k volbám! Česká republika na prvním místě!

2019-05-14T11:15:47+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0