Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Naše kolegyně a spojenkyně Marine Le Penová, která vede francouzské předvolební průzkumy, při svém projevu v Bratislavě upozornila na důležitost voleb do Evropského parlamentu, které se konají 24. a 25. května.

Aktualita

Radim Fiala: Naše kolegyně a spojenkyně Marine Le Penová, která vede francouzské předvolební průzkumy, při svém projevu v Bratislavě upozornila na důležitost voleb do Evropského parlamentu, které se konají 24. a 25. května.

Jednak proto, že Evropská unie odepírá národům mít svůj vlastní názor a jednak kvůli masové imigraci, kdy ve Francii již nepoznávají některé čtvrti, jak je imigranti změnili! EU podle ní nesmí vnucovat členským státům, aby se postaraly o chudé lidi z celého světa. To říká i hnutí SPD!

Pokud chcete, aby naše země byla naše, volte prosím 25. a 25. května hnutí SPD. Tyto volby jsou i referendem o imigraci a o Evropské unii a pokud nám dáte svůj hlas, společně s našimi vlasteneckými přáteli Matteo Salvinim, Marine Le Pen, Geertem Wildersem, ale i s Viktorem Orbánem zabráníme islamizaci a masové imigraci do Evropy a ubráníme se diktátu Bruselu!

„Tyto evropské volby budou pro nás velmi důležité, bude to historická chvíle. Chceme, aby v Evropě nastala velká politická změna,“ řekla Marine. EU podle ní odepírá národům mít vlastní názor.

Šéfka Národního sdružení kritizovala příliv migrantů do unie. „Někdy již ve Francii nepoznáváme některé čtvrtě. Vy jste toho ještě uchráněni,“ uvedla Le Penová na konferenci.

Dodala, že EU nemůže vnucovat členským státům, aby se postaraly o chudé lidi z celého světa. „Právo musí být vyhrazeno našemu vlastnímu obyvatelstvu,“ řekla. Podotkla také, že Evropská unie se mění z federální koncepce na hegemonii a zdůraznila význam svobody národů a států při rozhodování o tom, v čem chtějí spolupracovat. To jsou všechno věci, které říkáme i my. J

Pokud chcete, aby naše země byla naše, volte prosím 25. a 25. května hnutí SPD. Tyto volby jsou i referendem o imigraci a o Evropské unii a pokud nám dáte svůj hlas, společně s našimi vlasteneckými přáteli Matteo Salvinim, Marin Le Pen, Geertem Wildersem, ale i s Viktorem Orbánem zabráníme islamizaci a masové imigraci do Evropy a ubráníme se diktátu Bruselu!

https://www.idnes.cz/…/le-penova-evropske-volby-rovnovaha-g…

2019-05-14T14:10:21+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0