Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Věrolomným britským politickým elitám se vrací jako bumerang zpět zrada britských voličů, kteří sice v referendu odsouhlasili odchod Spojeného království z Evropské unie,

avšak britští vládní politici z Konzervativní strany i opoziční labouristé toto rozhodnutí britského lidu sabotují. Strana pro brexit protiunijního politika Nigela Farage má totiž v průzkumech víc preferencí než labouristé a konzervativci dohromady. Hnutí SPD podporuje princip závazného referenda a přímé demokracie, aby zrádní politici nemohli pošlapat vůli občanů. Přijďte prosím k volbám 24. a 25- května, které jsou referendem o EU!

Pro Farageovu politickou formaci by hlasovalo 34 procent voličů, zatímco pro druhé labouristy 21 a čtvrté konzervativce 11 procent. Liberálové na třetím místě by získali 12 procent hlasů, zelení na pátém osm. Ukázala to anketa před volbami do Evropského parlamentu (EP), o níž v neděli informovala televize Sky News.

Farage v neděli v rozhovoru pro BBC řekl, že labouristé, konzervativci, ale i britská veřejnoprávní televize si odmítají připustit, jaké jsou skutečné postoje voličů. „Myslím, že vás všechny čeká větší překvapení, než si dokážete vůbec představit,“ prohlásil v emotivním interview.

To, co se děje kolem brexitu ve Velké Británii, je typickým potvrzením toho, že by se měla moc sebrat politikům, kteří zradili a zrazují své voliče. Voliči v referendu hlasovali pro vystoupení Británie z EU, ale referendum bohužel není závazné a rozhoduje parlament, a tak se zrádní zkorumpovaní politici snaží pošlapat vůli britských občanů a odchod z EU se snaží všemožně zdržovat a blokovat, že už je z toho normální člověk otráven a už to ani nesleduje… Když se polici nedokázali dohodnout na brexitu s dohodou, má přece být brexit bez dohody a Británie měla již dávno vystoupit z EU… Ale politici kašlou na vůli voličů a dělají si, co chtějí.

Proto potřebujeme prosadit obecné a závazné referendum, kdy budete moci hlasovat i o vystoupení z EU i z NATO, i když Vám to Babiš, Kalousek, Ivan Bartoš, Hamáček, Petr Fiala, Gazdík a další chtějí zakázat. Je potřeba vrátit moc zpátky do rukou lidem a sebrat ji zrádným politikům!

Naše země musí opět naše! Naše země musí být opět Vaše, Vás, normálních lidí. Nenechme si naši zemi vzít Bruselem a jeho kolaboranty! Pokud chcete, abyste měli právo svobodně rozhodovat o svém osudu, volte prosím hnutí SPD! Spolu to zvládneme a zbavíme se diktatury zrádných politiků! Přijďte prosím k volbám 24. a 25- května, které jsou referendem o EU!

2019-05-16T17:10:08+02:00