Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To už je vážně neuvěřitelné a je to pořád dokola. Čeští veterináři našli salmonelu v dalším mase z Polska! Po kolikáté už?

Aktualita

Radim Fiala: To už je vážně neuvěřitelné a je to pořád dokola. Čeští veterináři našli salmonelu v dalším mase z Polska! Po kolikáté už?

Do Česka se zhruba od poloviny dubna dostalo 16 tun polského drůbežího maso se salmonelou, sdělil mluvčí Státní veterinární správy Petr Vorlíček. Nejspíš se všechno snědlo, protože výsledky testů dostali veterináři až po datu spotřeby masa. A v této situaci EU diktuje České republice, abychom nekontrolovali kvalitu masa a jedli, co nám nařídí… Pokud odmítáte, abychom byli kolonie a abychom poslouchali diktát Bruselu, volte prosím v pátek či v sobotu hnutí SPD!

Ukazuje se, že fakt, že ministerstvo zemědělství zrušilo na nátlak Bruselu plošné kontroly polského masa, je skandální! Naše kontroly podle Bruselu svým rozsahem neodpovídaly incidentu, kdy byla v mase opakovaně objevena salmonela. Podle hnutí SPD by se kontroly měly obnovit!

SPD jednoznačně tyto metody nátlaku ze strany EU odmítá. Problém je důsledkem takzvané společné zemědělské politiky EU. EU brání České republice ve výrobě vlastních kvalitních potravin a záměrně nás vystavuje závislosti na dovozu potravin ze zahraničí. Česká republika se musí od tohoto diktátu osvobodit. Prvním krokem muže být úspěch vlasteneckých stran v květnových volbách do Evropského parlamentu. To je jediné místo, kde můžeme prosazovat změnu. Tam musí začít konec současné totalitní EU.

Za současné nekvalitní potraviny, které zde konzumujeme, můžeme poděkovat Bruselu! Čeští zemědělci totiž nebyli schopni konkurovat zemědělcům z EU, když ti dostávali mnohem větší dotace. Uveďme si jen některá alarmující data. V roce 1990 bylo v ČR pět milionů prasat a nyní jich je necelých 1,6 milionu! U skotu je pokles ze 3,5 milionu na 1,4 milionu. Čili nám sem pak dováží nemocné hovězí z EU…

Soběstačnost země ve výrobě vepřového masa se pohybuje mezi 36 až 38 procenty, u drůbežího je to 55 procent, u vajíček 60 procent a u mléka kolem 85 procent, přitom před naším vstupem do EU jsme byli zemědělsky soběstační! Udělali z nás kolonii!

Řešením je podpora našich českých zemědělců a ochrana klíčových komodit. Zemědělská politika musí být znovu pod kontrolou našeho státu a hnutí SPD bude podporovat potravinovou soběstačnost našeho státu v nejzákladnějších komoditách, abychom byli připraveni na výživu obyvatelstva ČR pro případ války, ekonomické či migrační krize.

Pokud odmítáte, abychom byli kolonie a abychom poslouchali diktát Bruselu, volte prosím v pátek či v sobotu hnutí SPD!

https://echo24.cz/…/polske-maso-se-salmonelou-opet-v-cesku-…

2019-05-22T10:34:56+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0