Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je vážně skandální. Přední člen ODS a radní Jesenice u Prahy Martin Lang, který nabádal k podříznutí prezidenta Miloše Zemana, zůstává v ODS i v radě města.

Aktualita

Radim Fiala: To je vážně skandální. Přední člen ODS a radní Jesenice u Prahy Martin Lang, který nabádal k podříznutí prezidenta Miloše Zemana, zůstává v ODS i v radě města.

Kdyby něco takového udělal člen SPD, hned by se všude psalo o extremistech, Miroslava Němcová by hovořila o ohrožení demokracie, sluníčkáři by pořádali demonstrace a takový člověk by byl hned trestně stíhán. Ne tak, když se jedná o ODS. Členové ODS přece lidem podřezáním vyhrožovat můžou… Sluníčkáři a členové ODS se zaklínají slušností, tolerancí a obranou „liberální demokracie“, ale sami svým odpůrcům vyhrožují násilím a sprostě nadávají.

Připomeňme, že Lang poslance hlasující pro zdanění církevních restitucí (ať už si o nich myslíme cokoliv) nazval smradlavými prasaty, které je dovoleno zabíjet, a že prezidenta „je nutné podřezat jako svini“.

A předseda ODS Petr Fiala, který údajně přinesl do politiky slušnost, s tím nic nedělá. První místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija řekla, že je dostatečné, že se Lang omluvil. Tím to pro ní hasne.

To ovšem není jediný případ, kdy se členové ODS chovají takto vulgárně a agresivně. „Rád bych na tomto místě, přes své postavení starosty MČ, veřejně prohlásil, že na svou čest a svědomí slibuji, že přežiji-li pány poslance Okamuru a Volného, odeberu se a pomočím jejich hroby,“ uvedl starosta Řeporyjí a člen ODS Pavel Novotný. To očividně panu „slušnému“ Petru Fialovi taky nevadí.

“Slušnost není slabost. Slušnost je velká síla. A my potřebujeme v politice, aby tu bylo více lidí, kteří prosazují slušnost,“ uvedl Petr Fiala. Vidíme, že jsou to jenom kecy…

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Odeesak-nabadajici-k-podr…

2019-05-22T16:51:55+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0