Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Jesenický zastupitel za ODS Martin Lang je ničemný extrémista!

Radek Rozvoral: Jesenický zastupitel za ODS Martin Lang je ničemný extrémista!

Výroky, které prezentoval zastupitel a radní Jesenice za ODS Martin Lang na svém facebookovém profilu vůči poslancům Parlamentu ČR a proti prezidentu Miloši Zemanovi, opravňují Policii ČR konat úkony trestního řízení.

Naše hnutí SPD odsuzuje takovéto hulvátské jednání, které do naší kultivované společnosti nepatří. Každý občan by měl ctít a respektovat svého prezidenta, který vzešel z demokratických voleb a to samé platí i ve vztahu ke zvoleným poslancům Parlamentu České republiky. Uvedené výroky pana Langa umocňuje skutečnost, že v současné době vykonává zastupitele a radního v Jesenici u Prahy.

Pan zastupitel Lang dne 26. dubna tohoto roku po 23. hodině ve svém facebookovém příspěvku mimo jiné uvedl: „Zeman je druhý Hitler a je nutné ho podřezat jako svini. Poslanci, kteří zvedli své ničemné pazoury pro schválení zákona o zdanění církevních restitucí, jsou smradlavá, proradná prasata. Nejsou to lidé a je dovoleno je zabíjet. Dokonce jsem přesvědčen o tom, že takové zrůdy je nutné pozabíjet, aby svou morální zrůdností nenakazili zbytek národa. Debilní senilní bolševik Zeman se rozhodl zákon podepsat a je ho potřeba zabít též. Ideálně takovou zrůdu podřezat, jako přestárlou svini a nechat vykrvit a poté spálit. Morálním zrůdám je třeba vyhlásit boj na život a na smrt. Není možné dále tolerovat ničemnost hloupých a všehoschopných zvířat. Taková zvířata nejsou vhodná ani na mýdlo. Hromadu sraček lze pouze spálit.“

Vážení občané, prosím, rozvažte dobře, komu dáváte důvěru ve volbách, aby hájil vaše zájmy. V komunálních volbách dobře znáte navrhované kandidáty a při jejich volbě zohledňujete nejen za jakou politickou stranu nebo uskupení dotyčný kandiduje, ale i jak se chová a jak ho vnímají ostatní občané. V této souvislosti připomenu, že různé politické subjekty představily své kandidáty pro volby do Evropského parlamentu, které proběhnou již tento pátek a sobotu. Když se pozorně seznámíte s tím, kdo všechno se uchází o přízeň vás voličů, tak se asi ani nestačíte divit naivitě a aroganci některých kandidátů. Jako příklad uvedu Davida Ratha, který je lídrem kandidátní listiny České suverenity.

Naši navrhovaní kandidáti za SPD nemají za sebou žádné kauzy a v rámci svého bydliště patří mezi občany, kteří na základě svého chování a vystupování užívají společenský kredit. Kandidáti SPD budou v Evropském parlamentu hájit zájmy našich občanů a prostřednictvím našeho hnutí budou poskytovat zpětnou vazbu, co se jim podařilo pozitivního prosadit. Vždy budou jednat v zájmu naší republiky, neboť pro nás je Česká republika na 1. místě.

2019-05-23T09:36:22+01:00