Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Vidíme zde další příklad bruselské pýchy a arogance.

Aktualita

Radim Fiala: Vidíme zde další příklad bruselské pýchy a arogance.

Předseda Evropské komise Juncker, známý to opilec, prohlásil, že lidé, kteří mají rádi a milují své vlastní země, jsou hloupí, a současně podpořil přijímání imigrantů! Pokud nechcete Evropskou unii, pokud nechcete euro, pokud nechcete, aby nám vládli lidé jako Juncker, Merkelová, Macron či Soros, hlasujte prosím pro hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu dnes či v sobotu. Společně s dalšími vlasteneckými stranami a politiky jako Matteo Salvini, Marine Le Pen či Viktor Orbán zabráníme diktatuře Bruselu. Volby do Evropského parlamentu jsou REFERENDEM O EVROPSKÉ UNII a o IMIGRACI!

„Tihle populisté, nacionalisté, hloupí nacionalisté, jsou zamilovaní do svých zemí,“ řekl Juncker v rozhovoru se zpravodajskou stanicí CNN. „Nemají rádi ty, kdo přichází zdaleka. Já ty, kteří přichází z dálek, rád mám,“ uvedl. Dodal, že Evropa musí jednat solidárně s těmi, kteří jsou v horší situaci než Evropané.

Už toho máme dost, aby tento opilec urážel slušné lidi. Už máme dost toho, aby nás uráželi zrádci, kteří způsobili migrační krizi a islamizaci Evropy!

Připomeňme si ještě některé Junckerovy citáty. „Když jde do tuhého, musíte lhát.” V květnu 2011 pak podle The Telegraph řekl na setkání federalistického evropského hnutí, že často „musel lhát“ a že měnová politika eurozóny by měla být diskutována v „tajných, temných debatách“. „Hranice jsou ten nejhorší vynález, který byl kdy vytvořen,“ uvedl v roce 2016, a to navzdory chaosu, který způsobila tehdejší migrační vlna.

Před francouzským referendem o ústavě EU v roce 2005 (kterou Francouzi odmítli) Juncker uvedl, že pokud lidé v referendu schválí, co elity chtějí, pak se jde dál. Pokud lid návrh elit odmítne, budou pokračovat tak dlouho, dokud se návrh neprosadí. „Když bude ‚ano‘, pak řekneme ‚jdeme dál‘, a pokud bude ‚ne‘, ‚budeme v tom pokračovat‘.“

https://prima.iprima.cz/…/komentar-tomase-vyorala-kdyz-jde-…

Pokud nechcete Evropskou unii, pokud nechcete euro, pokud nechcete, aby nám vládli lidé jako Juncker, Merkelová, Macron či Soros, hlasujte prosím pro hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu dnes či v sobotu. Společně s dalšími vlasteneckými stranami a politiky jako Matteo Salvini, Marine Le Pen či Viktor Orbán zabráníme diktatuře Bruselu. Volby do Evropského parlamentu jsou REFERENDEM O EVROPSKÉ UNII a o IMIGRACI!

https://echo24.cz/…/juncker-pred-volbami-kritizoval-populis…

2019-05-24T13:37:44+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0