Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Šéf Muslimské unie v ČR Mohamed Abbas znovu potvrdil neslučitelnost islámu s našimi hodnotami, když opět hájil právo šáría – nyní v rozhovoru s Lubošem Xaverem Veselým, v němž řekl i další alarmující a pozoruhodné věci

Aktualita

Radim Fiala: Šéf Muslimské unie v ČR Mohamed Abbas znovu potvrdil neslučitelnost islámu s našimi hodnotami, když opět hájil právo šáría – nyní v rozhovoru s Lubošem Xaverem Veselým, v němž řekl i další alarmující a pozoruhodné věci

Hnutí SPD právo šáría odmítá a předložilo i zákon zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie.

Dle Abbase se muslimům v Čechách žije dobře, ovšem složitě. „Populismus je velký problém. Já jsem teďka byl v Anglii. Obrovský, diametrální rozdíl. Když jsem tam byl poprvé, byl jsem trochu šokován, pětkrát jsem byl v taxi a pokaždé mi řekli: ‚Dobrý den, bratře; Salam alejkum, bratře.‘ Obchody, celé ulice všude pákistánské, mešity všude, člověk se cítí jako doma.“ A dodal, že v Čechách má pocit, že je podezřelý, že se na něj lidé dívají „zvláštně“. Podle něj je situace horší než před třiceti lety, kdy do Československa přišel.

Po pravdě řečeno, nechci, aby se zde muslimové cítili jako doma v Pákistánu podobně, jak je tomu ve Velké Británii, která je již silně islamizovaná.

Veselý Abbasovi připomněl postavení ženy v islámu například při soudních řízeních, kdy je prý svědectví ženy méně hodnotné. Což předseda Muslimské unie zdůvodňoval hormony a měsíčním cyklem a také tím, že dříve měly ženy méně zkušeností, nehledě na to, že se údajně tento verš v Koránu týká hlavně obchodu a půjček a svědectví spojených s nimi… To je dost zvláštní vysvětlení podřadného postavení žen v islámu.

Vůbec není pravda, že muslimská komunita je v ČR umírněná, jak tvrdí zpráva BIS. Vedení českých muslimů je napojeno na saudskoarabské wahhábisty, kteří propagují pravověrnou, tedy nenávistnou interpretaci islámu. Předseda Ústředí muslimských obcí v ČR Muneeb Alrawi je radikální muslim. Alrawi ve svém kázání v brněnské mešitě vysvětloval, že období mezi sedmi a devíti lety je nejlepší čas na vštěpování lásky k islámu i nenávisti ke všem, kteří neuznávají Alláha, a děti, které se nechtějí modlit, mají rodiče s láskou bít.

Připomeňme předáka muslimů Vladimíra Sáňku, který šířil extrémně islámskou salafistickou knihu Základy tauhídu. Předseda Ústředí muslimských obcí v České republice Muneeb Hassan Alrawi ve svém kázání v brněnské mešitě vysvětloval, že období mezi sedmi a devíti lety je nejlepší čas na vštěpování lásky k islámu i nenávisti ke všem, kteří neuznávají Alláha, a děti, které se nechtějí modlit, mají rodiče s láskou bít.

Pan Abbas opět potvrdil, že islám je neslučitelný s hodnotami občanských svobod a demokracie. Hnutí SPD právo šáría odmítá a předložilo i zákon zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie.

https://www.parlamentnilisty.cz/…/-Saria-je-moudra-V-Cesku-…

2019-05-29T10:35:00+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0