Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Vidíme další zkažené plody multikulturalismu, islamizace a imigrace.

Aktualita

Radim Fiala: Vidíme další zkažené plody multikulturalismu, islamizace a imigrace.

Pařížští taxikáři se úmyslně vyhýbají některým oblastem města, kde žije větší množství migrantů přímo na ulicích na ulicích, aby pohled na ně příliš „nešokoval“ turisty přijíždějící do města a aby se vyhnuly nebezpečným situacím. Informují o tom francouzská média. Hnutí SPD jasně odmítá imigraci i islamizaci Evropy.

Řidiči odvážející turisty z Letiště Charlese de Gaulla pro francouzský zpravodajský server 20 minut prozradili, že se záměrně vyhýbají oblastem, kde žijí migranti v provizorních stanových táborech. Nechtějí prý, aby turisté nezískali špatný počáteční dojem z města. „Když opravdu nemám na výběr, jdu přes Porte de la Chapelle, ale vidím, že turisté nejsou klidní, že se bojí. Já taky… Na ulici je cítit určitá agresivita lidí. Není to pro nikoho příjemné,“ popisuje taxikář.

Jiný řidič také říká, že se této oblasti více než rok vyhýbá. „Lidé se snaží otevřít dveře, rozbít okno. To není dobré pro naše zákazníky, zejména pro turisty, kteří přijedou objevoval krásy Paříže. Už předtím byla situace špatná, teď je ale doslova nebezpečná,“ varuje.

Oblast Porte de La Chapelle je hlavním centrem migrantů, existuje tu řada různých provizorních stanových měst, která byla v roce 2017 několikrát zlikvidována místními úřady. V roce 2018 dokonce úřady oznámily plány týkající se evakuace této i dalších oblasti a tamních provizorních táborů. Stanová městečka tu ale od té doby vyrostla znovu.
Oblast Porte de la Chapelle je nebezpečnou i pro ty, kteří pomáhají migrantům žijícím na ulicích. Vloni v červenci byla skupina Solidarité Migrants Wilson nucena ukončit činnost v oblasti kvůli agresi migrantů závislých na drogách.

Pokud nechcete, aby takto dopadla i Česká republika a pokud nechcete, abyste se museli bát navštěvovat některá místa v České republice, podporujte prosím hnutí SPD.

https://eurozpravy.cz/…/257318-migranti-desi-turisty-taxik…/

2019-05-29T10:38:35+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0