Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tady už přestává veškerá legrace. Láďa Jakl, který je členem Rady pro rozhlasové a televizní vysílání nominovaný hnutím SPD, byl znovu napaden a zmlácen!

Aktualita

Radim Fiala: Tady už přestává veškerá legrace. Láďa Jakl, který je členem Rady pro rozhlasové a televizní vysílání nominovaný hnutím SPD, byl znovu napaden a zmlácen!

Tentokrát ve Zlíně, kde byl přítomen v rámci filmového festivalu spolu s dalšími členy RRTV. Láďa je ve Vojenské nemocnici. Takovýmto politickým terorismem vůči svým odpůrcům se chopili moci v Německu nacisté. Lidé budou v naší zemi mláceni jen proto, že jsou nějak spojeni s hnutím SPD? Jde o zastrašování spolupracovníků SPD. V této chvíli musíme konstatovat, že je v naší zemi ohrožena demokracie a občanské svobody lidmi, kteří navazují na teror nacistů a fašistů. SPD kvůli opakovaným útokům znovu navrhne mimořádný bod Poslanecké sněmovny.

Hnutí SPD odsuzuje politický terorismus vůči lidem s jiným politickým názorem. Tento útok je důsledkem atmosféry nenávisti vůči lidem s odlišným názorem, kterou ve společnosti rozdmýchali takzvaní sluníčkáři a „liberální demokraté“. Morální odpovědnost za tento útok nese i ministerstvo vnitra a ministr vnitra Jan Hamáček, který o SPD šíří lži v tom smyslu, že prý SPD šíří „předsudečnou nenávist“. Nenávist k lidem s odlišným názorem naopak šíří on.

Neomarxisté, „liberální demokraté“ a sluníčkáři mají plná ústa demokracie, svobody a tolerance, ale když nepodporujete Evropskou unii na věčné časy a neomarxistickou ideologii, a naopak hájíte národní stát, vlastenectví a tradiční hodnoty, jste podle nich nacista či rasista, který nemá žádná práva a jehož je třeba zlikvidovat. K podobnému politickému teroru dochází už v Německu, kde jsou brutálně napadáni politici euroskeptické AfD.

K napadení Ládi Jakl došlo již jednou v sobotu 25. května podvečer přímo v jedoucím vagónu vlakové soupravy v úseku před stanicí Náměstí Republiky. „Seděl jsem na sedadle a najednou kdosi nade mnou zvolal: Ty seš Jakl, ten lídr SPD. A začal mě mlátit do hlavy a ramene. Pak mě strhl na zem a na zastávce hned utekl,“ popsal pro Echo24 situaci. Doplnil, že se domnívá, že útok měli uskutečnit dva pachatelé. Bývalý politik si z incidentu odnesl potlučenou hlavu a levé rameno.

Nyní Láďu zmlátili znova! Je to opravdu hnus. Hnutí SPD bude bránit demokracii a svobodu všech občanů mít odlišné politické názory, aniž by je za to někdo dehonestoval, napadal či perzekvoval. Pane Hamáčku a spol., styďte se!

https://www.parlamentnilisty.cz/…/VIME-PRVNI-Ladislava-Jakl…

2019-05-31T11:43:39+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0