Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Řecko znovu požaduje přerozdělování imigrantů do států Evropské unie.

Aktualita

Radim Fiala: Řecko znovu požaduje přerozdělování imigrantů do států Evropské unie.

„Zkoumání žádostí o azyl by mělo být rozděleno mezi všechny členské státy EU,“ řekl řecký ministr pro migraci Dimitris Vitsas s tím, že by měli být rozděleni i migranti. Je to snaha oživit kvóty na imigranty, což SPD jasně odmítá. Je odpovědností Řecka, jak si chrání své hranice, a na ochranu hranic dostává navíc peníze od EU. Nelegální imigranty by dle nás mělo deportovat.

Řecko opět zažilo v květnu výrazně více příjezdů migrantů z Turecka. Mezi 1. květnem a 26. květnem přijelo do Řecka více než 1300 lidí, dvě třetiny přes Egejské moře, jedna třetina po zemi, informuje agentura OSN pro uprchlíky a řecká pobřežní stráž.

Musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

http://www.prvnizpravy.cz/…/umi-dobre-brecet-recko-opet-po…/

2019-06-03T10:41:03+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0