Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Piráti se pěkně vybarvili do zelena a potvrdili, že patří mezi sluníčkářské neomarxistické vítače.

Aktualita

Radim Fiala: Piráti se pěkně vybarvili do zelena a potvrdili, že patří mezi sluníčkářské neomarxistické vítače.

Piráti jednají o vstupu do frakce evropských Zelených. Prý je u nich nejlepší předpoklad pro prosazení pirátského volebního programu. Zelení jsou vůbec nejvíce pro-migrantší ze všech stran v Evropě. Dokonce o nich kolují vtipy, že nemají zelenou barvu kvůli přírodě, ale kvůli tomu, že to je barva islámu…

Zelení chtějí například reformovat Dublinský systém v tom směru, že by se o migranty „spravedlivě“ dělily všechny státy EU, s přihlédnutím na preference azylantů, jejich rodinné vazby a jejich znalost jazyka. Jinými slovy, kvóty. Migranti by prý měli být motivováni pozitivně, nikoli represivně, aby v členských zemích zůstali.

„Evropa má humanitární povinnost ukončit tragédii ve Středomoří. Vlády EU se nesmí podvolit pravicovým populistům v Německu, Rakousku a Itálii. Vlády EU musí usilovat o to, aby nevládní organizace mohly dále zachraňovat lidi a aby Evropská unie zřídila evropskou námořní záchrannou misi. Členské státy EU, které jsou ochotny převzít odpovědnost, v tom musí pokračovat a poskytovat útočiště uprchlíkům,“ řekla předsedkyně evropských Zelených Ska Kellerová.

Tohle vše samozřejmě není náhodné. Předseda Pirátů Ivan Bartoš se již v minulosti například účastnil demonstrace teroristické levicově extremistické Antify, kde se skandovalo „nacionalisti, táhněte, uprchlíci, vítejte“!

Bylo by fajn, aby toto voliči Pirátů věděli a uvědomovali si důsledky své volby…

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Kam-vstupuji-nasi-Pirati-…

2019-06-03T17:11:36+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0