Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Globalisté a strůjci totalitního Nového světového řádu z klubu Bilderberg se tentokrát sjeli do přísně střeženého pětihvězdičkovém hotelu ve švýcarském městě Montreux u Ženevského jezera.

Aktualita

Radim Fiala: Globalisté a strůjci totalitního Nového světového řádu z klubu Bilderberg se tentokrát sjeli do přísně střeženého pětihvězdičkovém hotelu ve švýcarském městě Montreux u Ženevského jezera.

Podpořte nás prosím v boji proti nové totalitě a ubráníme Evropu, svou vlast i své rodiny před nechutným jedovatým sluníčkářským totalitním multikulturním genderovým koktejlem, který pro nás elity přichystaly.

Také tentokrát vydali organizátoři tiskovou zprávu. Podle ní se schůzka zabývala 11 hlavními tématy. Ta zahrnovala jako obvykle Rusko a Čínu, brexit a budoucnost Evropy. O čem se tam bavili ve skutečnosti, to nevíme… Jednání globalistické elity jsou přísně tajná.

V řadách evropských účastníků Bilderbergu najdeme téměř výhradně eurooptimisty a eurofederalisty, pro které je odchod Británie z EU nežádoucí. Připomeňme, že v minulosti se Bilderbergu zúčastnili postupně Karel Schwarzenberg, Jiří Pehe, Karel Kovanda či Michael Žantovský.

Globalisté a totalitní elitáři vidí, že se vše nevyvíjí přesně podle jejich představ. Vlastenci v celém světě začínají posilovat. Ale přesto je globalistická neoliberální a neomarxistická finančně-politická chobotnice velmi silná. Podpořte nás prosím v boji proti nové totalitě a ubráníme Evropu, svou vlast i své rodiny před nechutným jedovatým sluníčkářským totalitním multikulturním genderovým koktejlem, který pro nás elity přichystaly.

https://www.idnes.cz/…/svycarsko-usa-eu-bilderberg-elity.A1…

2019-06-04T16:33:26+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0