Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Máme tady další ukázku toho, jak sluníčkáři chtějí pošlapávat demokracii a nejsou schopni tolerovat odlišné politické postoje, než mají oni.

Aktualita

Radim Fiala: Máme tady další ukázku toho, jak sluníčkáři chtějí pošlapávat demokracii a nejsou schopni tolerovat odlišné politické postoje, než mají oni.

Předseda spolku Milion chvilek demokracie Mikuláš Minář řekl na demonstraci na Václavském náměstí, že nezávislost veřejnoprávních médií prý ohrožuje „hlasovací mašinérie“ ANO, SPD a komunistů. A já říkám, že odmítáním demokratické volby reprezentantů do mediálních rad to začíná a mlácením jejich členů to končí, což jsme viděli v případě Ládi Jakla.

Nezávislost veřejnoprávních médií může být podle Mináře ohrožena například při středečním hlasování o dvou členech rady České tiskové kanceláře, kterými se mohou stát kandidát ANO David Soukup a Michal Semín za SPD. „Pokud se to stane, hrozí, že kontrolní radu nejvlivnější tiskové agentury v zemi ovládne zcela ANO a SPD a že se možná předsedou této rady stane normalizační kádr Petr Žantovský,“ řekl Minář účastníkům demonstrace.

Takže pan Minář označuje demokratické zvolené poslance za hlasovací mašinérii? A zvolené zástupce kádruje sám jak normalizační kádrovák. Připomínám, že SPD získalo ve volbách do sněmovny 538 574 hlasů, což činilo 10,64 procenta všech hlasovacích lístků. Tito lidé nemají podle pana Mináře právo, aby byli reprezentováni?

Když už má spolek pana Mináře v názvu „demokracii“, měl by si zjistit, co to demokracie je. Demokracie je vláda lidu, je to vláda většiny. Strany v parlamentu dle podpory od voličů získají poslanecké mandáty a pokud existuje většina poslanců pro nějaký návrh, je schválen. To je demokracie. Takže nevidím důvod, proč by kandidáti nominovaní SPD nemohli být zvolení, když získají dostatečnou demokratickou podporu.

Neomarxisté, „liberální demokraté“ a sluníčkáři mají plná ústa demokracie, svobody a tolerance, ale když nepodporujete Evropskou unii na věčné časy a neomarxistickou ideologii, a naopak hájíte národní stát, vlastenectví a tradiční hodnoty či máte jiný názor než oni, jste podle nich nacista či rasista, který nemá žádná práva a jehož je třeba zlikvidovat. Vyzýváme občany, aby s námi společně bránili svobodu a demokracii. Příště se může sluníčkářům znelíbit kvůli svým názorům kdokoli z Vás. Odmítáním demokratické volby reprezentantů do mediálních rad to začíná a mlácením jejich členů to končí. Jen doufejme, že tento nenávistný příspěvek pana Mináře nepovede pro změnu ke zmlácení Michala Semína.

https://domaci.ihned.cz/c1-66583880-zive-desitky-tisic-lidi…

2019-06-05T16:04:39+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0