Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Při návštěvě střední Evropy se státní kancléřka Barmy a bývalá disidentka Su Ťij minulý týden setkala také s maďarským premiérem Viktorem Orbánem.

Aktualita

Radim Fiala: Při návštěvě střední Evropy se státní kancléřka Barmy a bývalá disidentka Su Ťij minulý týden setkala také s maďarským premiérem Viktorem Orbánem.

V Budapešti se shodli, že muslimové jsou pro oba regiony – jihovýchodní Asii a Evropu – jednou z největších hrozeb. S tím hnutí SPD souhlasí.

„Oba lídři poznamenali, že jednu z největších výzev současnosti pro jejich země a regiony – jihovýchodní Asii a Evropu – představuje migrace a prudký nárůst muslimské populace a soužití s ní,“ napsala v oficiálním prohlášení ke schůzce kancelář Viktora Orbána.

Takže problém s muslimy není jenom na Blízkém východě a v Evropě, ale také na Dálném východě a v Indočíně. Jsme rádi, že si hrozbu islámu uvědomují i v jiných částech světa. Nakonec islám chce dle své nauky dobýt celý svět. Území, které není porobeno islámu, je v nauce islámu nazýváno “dar-al harb”, nebo-li “území války”, které musí muslimové obsadit.

Autor Střetu civilizací Samuel Huntigton v této knize psal také o “krvavých hranicích islámu”, kdy je nutné si uvědomit, že muslimové nevedou válku pouze proti křesťanům, ale vraždí a diskriminují i hinduisty, buddhisty, židy a příslušníky dalších náboženství. To dokazuje, že problém není v křesťanské civilizaci, ale islámu, který není schopen mírového soužití ani s ostatními náboženstvími a civilizacemi.

Su Ťij se také setkal s českým premiérem Andrejem Babišem. Škoda jen, že Babišova vláda nepodpořila návrh SPD na zákaz nenávistné islámské ideologie a islámského zahalování na veřejnosti…

Co si o tom myslíte Vy, přátele? Souhlasíte s Orbánem, Su Ťij a s naším hnutím SPD?

https://www.seznamzpravy.cz/…/su-tij-si-v-budapesti-notoval…

2019-06-10T13:50:31+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0