Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Pokud se nebude řešit demografický problém a vymírání populace, náš stát může zkrachovat.

Národní rozpočtová rada varuje, že současné nastavení daňové politiky, výdajů a důchodového systému může náš stát přivést ke krachu. Dluh veřejných financí by především kvůli stárnutí populace při zachování nynější situace dosáhl v roce 2069 až 222 procent hrubého domácího produktu. S postupným stárnutím populace totiž nebude spojen pouze rostoucí objem výdajů na důchody, ale i zvýšené nároky na zdravotní a dlouhodobou péči. Hnutí SPD souhlasí s tím, že to je velký problém, ale řešení není ve zvyšování věku odchodu do důchodu, ale v podpoře rodin s dětmi. Když bude dostatek pracujících lidí, podaří se problém vyřešit.

Zvyšování věku odchodu do důchodu je nesmysl, protože od určitého věku navíc klesá i produktivita občanů se zvyšujícím se věkem.

Řešení demografického propadu podle nás ale není v dovozu nepřizpůsobivých muslimských imigrantů či ve zvyšování daní a posouvání věku odchodu do důchodu, jak to prosazují sluníčkáři a globalisté, ale přece v tom, že podpoříme naše vlastní rodiny a naše vlastní české děti. Jenže dovážet imigranty je záměrem sociálních demokratů, globalistů a sluníčkářů, aby mohli zničit národy a národní státy a vytvořili tupou masu ovcí, kterou budou moci lehce ovládat.

Hnutí SPD má v programu velmi výraznou finanční pomoc pracujícím rodinám s dětmi. Pro tyto rodiny s dětmi máme připravené výrazné slevy na dani z příjmu – 50 % u prvního dítěte, 60-70 procent u dvou dětí a rodina se třemi a více dětmi nebude platit žádnou daň z příjmu. Samozřejmě by platila námi navrhovaná podmínka, že alespoň jeden z rodičů pracuje a čistý trestní rejstřík bez úmyslných trestných činů.

Stejně tak chceme zavést i výhodné novomanželské půjčky i podporu bydlení a další věci – opět podmíněné pracovní minulosti jednoho z rodičů a podmínkou čistého trestního rejstříku bez úmyslných trestných činů.

I v praxi se ukazuje se, že například prorodinná státní politika Viktora Orbána přináší dlouhodobé výsledky. V Maďarsku za posledních osm let klesl počet potratů o třetinu, počet rozvodů o 22 procent a počet uzavíraných manželství se zvýšil o 43 procent. A v minulém roce se narodilo nejvíce dětí za posledních 20 let. Podobnou cestou finanční podpory rodin chce jít i hnutí SPD. Maďarsko dnes vyhrazuje na podporu rodin 5 procent hrubého domácího produktu, což je dvakrát tolik co v roce 2010.

My na rozdíl od Babišovy vlády ANO, ČSSD a KSČM pracující rodiny s dětmi podporujeme, protože děti jsou naše budoucnost, a protože tím podporujeme i naše důchodce. Víme, jak náročné je děti vychovávat i zajišťovat jim nutné potřeby a bez nových dětí může náš národ zaniknout a mohou převládnout imigranti. Taktéž by nemuselo být na důchody. Podporujte prosím hnutí SPD a situace Vaší rodiny se výrazně zlepší! S námi bude DOOPRAVDY líp!

2019-06-12T08:35:01+01:00