Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Sen multikulturních sluníčkářských snílků o otevřené Evropě bez hranic končí noční můrou.

Aktualita

Radim Fiala: Sen multikulturních sluníčkářských snílků o otevřené Evropě bez hranic končí noční můrou.

16letá dívka z Terezína měla být znásilněna na poli u Lukavce na Litoměřicku Afričanem vyhoštěným z Německa. Poraněná dívka skončila podle všeho v nemocnici. Jak je vůbec možné, že vyhoštěný imigrant se ocitl na území naší republiky? Mělo by se prošetřit, zda vyhošťování zločineckých imigrantů z Německa do České republiky není běžná praxe.

Afričan měl být dokonce propuštěn téhož rána, kdy ke znásilnění došlo, z výkonu trestu v Drážďanech. K trestnému činu znásilnění pak mělo dojít v úterý kolem dvanácté hodiny. Potvrdil to policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že podezřelá osoba byla zadržena a v současnosti je v policejní cele.

Celá věc má několik aspektů. Ukazuje, že tvrzení sluníčkářů, že migrace není pro naši zemi hrozbou a že tu žádní migranti nejsou, je naprostou lží. Další šokující věcí je, jak se z Německa vyhoštěný kriminálník ocitl na území našeho státu? Přece pokud měl být vyhoštěn, tak do země svého původu. Mělo by se prošetřit, zda vyhošťování imigrantů z Německa do České republiky není běžná praxe. Ministr vnitra Hamáček by se měl na to dotázat svého německého protějšku.

To se ale asi nestane, protože Hamáček místo toho, aby chránil české občany před zvěrstvy imigrantů, obviňuje odpůrce imigrace a islámu z šíření „předsudečné nenávisti“. Jakby ne, když sám říká, že islám „už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti“. ČSSD má podporu multikulturalismu a imigrace ve svém programu.

A že imigranti u nás nejsou hrozbou? To vyprávějte Markovi Petružálkovi, kterému ve Znojmě rakouský Turek podřízl hrdlo! Marek upadl do kómatu, oslepl a ochrnul! To vyprávějte číšníkovi z Prahy, kterého brutálně napadli Nizozemci imigrantského původu!

Již mnohokrát jsem upozorňoval, že musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Vybuch-vzteku-Trestany-Af…

2019-06-19T12:19:46+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0