Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Na povrch vyplynuly další skandální okolnosti znásilnění náctileté dívky z Terezína africkým imigrantem, který se na naše území dostal z Německa.

Aktualita

Radim Fiala: Na povrch vyplynuly další skandální okolnosti znásilnění náctileté dívky z Terezína africkým imigrantem, který se na naše území dostal z Německa.

Kdyby se Německo a vláda Angely Merkelové nechovali jako šílenci, nemusela být česká dívka znásilněna!

Podle informací od saské policie byl muži v červnu roku 2017 zamítnut azyl. „Od té doby se pohyboval na území Německa v rámci takzvaného režimu strpění,“ uvedl soudce s tím, že se pohyboval bez dokladů a nebylo ho zřejmě kam vyhostit. Loni byl německou policií třikrát řešen pro násilnou nebo majetkovou činnost, letos už měl v Německu také záznam. Naposledy měl vykonávat náhradní měsíční trest vězení za jízdy načerno a v úterý ráno měl být propuštěn.

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v “režimu strpění”, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř!

Podle bezpečnostního experta Andora Šándora je pro uprchlíky velice jednoduché pohybovat se po Evropě. „Dostat se sem mohou velmi snadno, protože jsme v schengenském prostoru a ta hranice není nikým a ničím kontrolována. To je největší problém migrace. Mohou sem takto jednoduše přicestovat a může se pak stát to, co se stalo,“ řekl renomovaný specialista.

https://www.expres.cz/…/andor-sandor-africky-migrant-vyhost…?

Již mnohokrát jsem upozorňoval, že musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

https://www.novinky.cz/…/508292-spise-se-priznal-rekl-soudc…

2019-06-20T21:38:39+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0