Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ministr vnitra Jan Hamáček z ČSSD i předseda poslaneckého klubu ČSSD Jan Chvojka se chlubí, jak je prý v ČR bezpečno a že cizinci a imigranti nepředstavují žádný problém.

Aktualita

Radim Fiala: Ministr vnitra Jan Hamáček z ČSSD i předseda poslaneckého klubu ČSSD Jan Chvojka se chlubí, jak je prý v ČR bezpečno a že cizinci a imigranti nepředstavují žádný problém.

Pravdou ale je, že dvaatřicetiletý Egypťan Mustafa Fathí Ibrahím Aldavíní plánoval vraždu své expřítelkyně, mluvil i o vraždě jejího údajného nového přítele, přičemž se sháněl po pistoli, případně po výbušninách. Naštěstí ho před akcí zadržela policie. Od soudu dostal bohužel jenom šest let a nedošlo ani k vyhoštění…

A co případ muže, kterého v metru na Opatově napadli dva cizinci. Jak je možné, že se do naší země dostává takováto násilnická verbež, pane Hamáčku?

Jak informoval Týdeník Policie, dva cizinci si přišli vybít agresivitu do vestibulu metra. Můžete se podívat i na děsivé video z napadení. Dva cizinci se chovali opravdu doslova jak dobytek.

Cizinci nejprve obtěžovali kolemjdoucí a dělali nepořádek. Poté si vyhlédli v davu jednoho cestujícího, kterého pak napadli. Muž se jejich útokům několik minut sám bránil. Ani pouta na rukou a přítomnost strážníků je nezastavila a napadenému stále verbálně vyhrožovali fyzickou likvidací. Po celou dobu zákroku nepřestávali útočníci verbálně vyhrožovat fyzickou likvidací muži, kterého napadli. Přivolaní záchranáři ošetřili napadenému krvácivá zranění.

https://tydenikpolicie.cz/dva-cizinci-napadli-muze-v-metru…/

Vláda ale nadále podporuje cizince na úkor našich občanů. I když je v ČR zhruba 200 tisíc nezaměstnaných českých občanů, Babišova vláda chce zahraničním pracovníkům z Ukrajiny garantovat o 20 procent vyšší mzdu než těm českým! To je neuvěřitelná diskriminace českých občanů! Vláda navíc zdvojnásobila počet ročních pracovních povolení pro Ukrajince z 19 600 na 40 tisíc lidí. Podle hnutí SPD zaměstnávání cizinců snižuje mzdy českým zaměstnancům, což zásadně odmítáme.

„My jsme šestá nebo sedmá nejbezpečnější země na světě a kolegové z SPD tady mluví jako, když bych teď odešel ze Sněmovny, že bych se na té ulici měl bát. Já si myslím, že se bát nemusíme, že děláme všecko pro to, aby tady bylo bezpečno a zatím jediné ohrožení, a já se omlouvám, že to opakujeme stále dokola, ale jediné ohrožení za ty poslední měsíce, které tady kdo kdy předvedl, byl pan Balda, kterému jste v SPD vymyli mozek. To byl jediný pokus o teroristický čin v České republice v řádu několika posledních let,“ řekl předseda poslanců ČSSD Chvojka.

Jediný pokus o teroristický čin? Připomeňme muslima Dominika Kobulnického, který je obžalován z přípravy teroristického útoku v Praze, za což mu hrozí až patnáctiletý trest vězení. Kriminalisté na konci roku 2017 nalezli v jeho bytě chemikálie k výrobě výbušnin a návodná videa. Doma měl chemické látky i časovače. Vysoce hořlavé a výbušné látky pak skladoval v panelovém domě. To podle pana Chvojky nebyl pokus o terorismus?

A že jsou čeští muslimové napojení na Saméra Shehadeha obviněného z podpory terorismu? A že předák pražských muslimů Sáňka vydal salafistickou knihu Základy tauhídu? A že předseda Ústředí muslimských obcí v ČR Muneeb Hassan Alrawi ve svém kázání v brněnské mešitě vysvětloval, že období mezi sedmi a devíti lety je nejlepší čas na vštěpování lásky k islámu i nenávisti ke všem, kteří neuznávají Alláha, a děti, které se nechtějí modlit, mají rodiče s láskou bít? To vše je v pořádku?

A že je u nás bezpečno, pane Chvojko? To vyprávějte Markovi Petružálkovi, kterému ve Znojmě rakouský Turek podřízl hrdlo! Marek upadl do kómatu, oslepl a ochrnul! To vyprávějte číšníkovi z Prahy, kterého brutálně napadli Nizozemci imigrantského původu!

Podle pana Chvojky se ale bát nemusíme. Pokud jsme ještě zatím relativně bezpečnou zemí, není to díky ČSSD, ale navzdory ČSSD, jejíž europoslanci hlasovali pro kvóty na imigranty. Je to navzdory ČSSD, která má ve svém programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti a její předseda Hamáček říká, že „islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti…

https://www.novinky.cz/…/508297-egyptan-planoval-v-brne-zab…

2019-06-23T01:23:47+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0